Egy kis Hogwarts Legacy mágiával hozná vissza a Suicide Squaddal elbukott pénzt a Warner

Egy kis Hogwarts Legacy mágiával hozná vissza a Suicide Squaddal elbukott pénzt a Warner

2023 legtöbb példányban eladott játéka, a Hogwarts Legacy, még egyszer visszatér, hogy elvarázsoljon bennünket.

Már nem csak a Sonyt vádolhatják a gamerek azzal, hogy a közelmúlt sikereiből próbál újra és újra pénzt csinálni, ugyanis minden jel arra utal, hogy a Warner Bros. Discovery és az alá tartozó WB Games is beáll ebbe a sorba. A Hogwarts Legacy újrakiadásával kapcsolatban hallhattunk már pletykákat a nyár elején, amikor Jason Schreier a Suicide Squad: Kill the Justice League bukásának járt utána és a cikkjében elejtette, hogy a Rocksteady több munkatársát is átvezényelte a kiadó erre a projektre. Most viszont az Insider Gaming nem csak megerősítette ezt az értesülést, hanem több új információval is szolgált azzal kapcsolatban, hogy mit takar a definitív változat.

Az egyelőre Hogwarts Legacy Definitive Edition néven ismert kiadás a lap szerint még mindig fejlesztés alatt áll, de valószínűleg 2025-ben már piacra kerülhet. Hasonlóan a Sony több remasteréhez, ezt is DLC áron árulhatják majd azoknak, akik már megvették a játékot egyszer. A kiadás pontos ára még nem ismert, de az Insider Gaming úgy tudja, hogy a végső összeg 20-30 dollár körül alakulhat. Ezért cserében 10-15 órányi extra tartalmat kapnak a játékosok, többek között egy új sztoriküldetést, mellékküldetéseket, extra tevékenységeket és ruhákat. A lap ugyan nem beszélt a grafikáról, de lehet e téren is lesz némi fejlődés. Legalább úgy tuti kinéz majd, mint a PS5 Pro Enhanced változata, nem?

Mivel a Suicide Squad: Kill the Justice League hatalmas, több százmillió dolláros bukás volt a Warnernek, érthető, hogy szeretnék ezt a pénzt valamiből visszahozni. Szeptemberben Gunnar Wiedenfels, a Warner Bros. Discovery pénzügyi igazgatója már elárulta, hogy készül a folytatás is, de ennek a megjelenése még nagyon messze lehet, ezért erre még nem építhetnek. Így pedig az első Hogwarts Legacy újrakiadása jó választásnak tűnik az űr kitöltésére. Arról nem is beszélve, hogy elképesztő eladásokat generált korábban, mert egy év alatt több mint 24 millió példányban fogyott, és ki tudja, hogy január óta még mennyi játékos kapta meg a levelét a híres varázsló iskolától. Valószínűleg sokan lennének, akik még párszor visszatérnének ebbe a világba, ha lenne miért. Meglátjuk, hogy ez a definitív kiadás elég jó ok lesz-e erre.

Ti mennyit fizetnétek ezekért a tartalmakért?

Borítókép: Avalanche Software

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár