Kapaszkodj meg, nem fogod elhinni mi Steven Spielberg kedvenc videójátéka

Kapaszkodj meg, nem fogod elhinni mi Steven Spielberg kedvenc videójátéka

Ráadásul az is kiderült, melyik platformot részesíti előnyben.

Steven Spielberg fia egy hétpecsétes titokról rántotta le a leplet, elmondása alapján ugyanis apja óriási Call of Duty-rajongó. Ha most felültél volna a székbe, mondván biztosan kiderül a nickneve, és ezek után szívesen összefutnál vele egy meccsbe, sajnos van egy rossz hírünk. Ne álmodj erről, ugyanis nem kenyere az online lövöldözgetés, minden esetben csak a kampányt játssza végig. Ráadásul PC-n, mivel inkább az egér és billentyűzet kombót szereti, mintsem a kontrollert.

A MinnMax készített interjúját Spielberg fiával, Max Spielberggel, az újonnan készülő játékával kapcsolatban. A Lynked: Banner of the Sparkról osztott meg információt, mikor szóba került híres apja. Bár Max sikeres karriert futott be önállóan is a videojáték-iparban, és olyan címeken dolgozott, mint az Assassin's Creed Unity, illetve a Battlefield 1, lehetetlenség számára teljesen kikerülnie apja árnyékából. Azonban, ahogy a MinnMaxnak elmondta, valójában Steven Spielberg videojátékok iránti szeretete volt az, ami Max érdeklődését felkeltette az iparág iránt.

„Imádja a játékokat. Ő volt az, aki rávett erre. Igazából ő a nagy PC-s játékos, és ez teszi ki a nagy részét a mi kapcsolatunknak is. Mindig megkérdezi: 'Hé, mi a jó', 'Mik az új [lövöldözős játékok?]', 'Melyik Call of Duty-val kellene játszanom?'. Tudod, mint mikor 'csak küldj egy listát a legjobb öt lövöldözős játékról, és én beszerzem őket, aztán játszhatunk velük együtt, amikor átjössz hozzánk.'"”

Persze az, hogy Spielberg nagy CoD-rajongó, az csak egy dolog. Max természetsen tisztázta, hogy ő csak a történet miatt merül el benne, hiszen ezek az évente megjelenő FPS-sorozat legtöbb részében megtalálhatóak.

„Imádja a Call of Duty-t, de csak a kampányt tolja végig.” – mondta Max.

Érdekes módon, hiába imádja a sztoriorientált játékokat, soha nem tanult meg kontrollerrel játszani, és sokkal kényelmesebben érzi magát, ha billentyűzetet és egeret ragadhat. Ezeken túlmenően még a mobilos játékokat is kedveli, mint például a Golf Clash.

„Nagyon szereti a történetközpontú játékokat, ezért mindig próbálom rávenni, hogy játsszon az Uncharteddel. Mondom neki, hogy ez tiszta Indiana Jones, ezt értékelnéd. Erre ő: 'Nem tudok kontrollerrel játszani. Csak billentyűzetet és egeret tudok használni."”

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár