Henry Cavillnek sem szólnál be, figyelmeztet a Warhammer 40K Space Marine 2 fejlesztője

Henry Cavillnek sem szólnál be, figyelmeztet a Warhammer 40K Space Marine 2 fejlesztője

Warhammer 40K: Space Marine 2-ben elharapódzott a toxikus viselkedés, de a fejlesztők találtak egy nem hétköznapi módszert arra, hogy lenyugtassák a kötekedőket.

Henry Cavill már évek óta nagy gamer hírében áll, a The Witcher sorozat főszerepét is ezért, no meg a novellák rajongójaként vállalta el. De miután három évadot lenyomott a Netflix produkciójánál, inkább felállt kreatív nézeteltérésekre hivatkozva és kibújt Ríviai Geralt bőréből, hiába volt nagy álma ez a szerep. Azóta viszont szóba hozták őt a Hegylakó rebootjával és egy Warhammer 40,000 sorozattal is, tehát munka nélkül biztosan nem marad. Előbbit januárban elvileg már el is kezdik forgatni. Utóbbi pedig bár jelentős problémákba ütközött, Cavill kedvét ez nem szegte, és ugyanolyan lelkesedéssel tolja a Space Marine 2-t, mint a többi rajongó.

Valószínűleg ezért sem véletlen, hogy amikor nemrég a játék fejlesztői felszólaltak a közösségük toxikus viselkedése ellen egy blogposztban, akkor rögtön Cavillt hozták fel példának, elvégre őt biztosan nem sértegetné senki sem:

„A jelentések alapján néhány játékos bántóan viselkedett vagy ilyen megjegyzéseket tett a játékban. Mi nem toleráljuk ezt és lépéseket fogunk tenni a megakadályozása érdekében. Először is, arra kérünk benneteket, hogy tiszteljétek egymást, viselkedjetek éretten és udvariasan a többi űrgárdistával. Sohasem tudhatjátok, hogy milyen idős a többi játékos, hogy milyen napjuk volt vagy mennyire érzékenyek... Sohasem tudhatjátok, hogy kik a testvéreitek... az is lehet, hogy... nem szólnátok be Henry Cavillnek sem, ugye, hogy ugye.”

Cavill még a múlt héten tudatta a rajongóival, hogy oda meg vissza van az új Warhammer 40K játékért. Akkor arról írt, hogy nagyon élvezi a Space Marine 2 nehézségét az egyszemélyes kampányban, illetve a PvP-t is imádja, ezért alig várja, hogy jöjjenek az új tartalmak és még több időt tölthessen a gyerekkora óta kedvenc univerzumában. Persze ha valaki érzi magában az erőt, hogy még neki is odaszúrjon egyet, amikor összesodorja vele a szerencse, akkor ez lehet nem tart majd sokáig.

Borítókép: Saber Interactive

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár