Előzetesekkel mutatkoznak be a Call of Duty: WWII főszereplői

Előzetesekkel mutatkoznak be a Call of Duty: WWII főszereplői

Ismerd meg közelebbről a sztorikampány karaktereit.

Egyre közeledik a világháborús gyökerekhez visszatérő Call of Duty: WWII, aminek konzolos privát bétája igencsak ütős lett, és hamarosan PC-n is tiszteletét teszi. Nem is olyan régen exkluzív információt kaptunk a játék zombimódjáról, valamint megkaptuk a hangulatos sztorielőzetest. Most pedig tovább pörög az egyjátékos kampány bemutatása, amelynek négy főszereplője is saját előzetest kapott. 


Szerencsére a trailerek lényegre törően mutatják be, hogy a különböző karakterek honnan jöttek, mi vezérli őket, és előreláthatólag milyen szerepet fognak betölteni a csapatban. Például Red egy vidéki gazdaságból származik, aki egyúttal az alakulat szívét testesíti meg. 


Az ő legjobb barátja Zussman, aki egy utolsó lehelletig küzdő, igazi harcos, és mellette egy hazájához végtelenül hűséges katona is. 


Turner, a csapat keménykezű parancsnoka, aki megpróbálja gatyába rázni katonatársait. Született vezető; a vérében van az irányítás, és a seregben kiváló példakép mindenki számára. 


Végül ismerkedjetek meg Pierson-nal, aki a legszigorúbb figura a csapat tagjai közül. Észak-Afrikát megjárt rutinos veterán, akinek fegyelménél már csak a keménysége nagyobb, éppen ezért sosincs olyan, hogy feladná a harcot.

Nektek melyik karakter a legszimpatikusabb?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!