Ismerd meg 7 percben a Call of Duty: WWII háborús helyszíneit!

Ismerd meg 7 percben a Call of Duty: WWII háborús helyszíneit!

Rendkívül hangulatos videó mutatja meg, hogy milyen helyeken fogunk háborúzni.

Már csak kicsivel több mint egy hónapot kell kibírni a Call of Duty: WWII megjelenéséig, ami előtt már kipróbálhattuk a nagyszerű privát bétát -aminek PC-s változata jövő héten fog elrajtolni-, de kaptunk már friss infókat a zombimódról, egy hangulatos sztorielőzetest, és az egyjátékos kampány főszereplői is bemutatkoztak. Most egy olyan videó jött ki, amiből megismerhetitek a háború ikonikus helyszíneit. 


A fenti videóban is elhangzik, hogy a készítők többek közt azért is álltak neki egy második világháborús Call of Duty epizódnak, mert úgy gondolják, hogy az új generációnak a játékon keresztül meg kellene ismernie ezt a háborús időszakot, megtapasztalva, hogy milyen volt mindezt túlélni. Ezért azon túl, hogy hűen bemutatják a történelmi eseményeket, személyessé is teszik, hogy még jobban át lehessen élni az ott történteket.

A Sledgehammer Games fejlesztői egyébként rendkívül komolyan vették ezt a feladatot, mert egyúttal ezzel ki is akarják fejezni tiszteletüket a háborús hősök irányába. Elmondásuk szerint az egész fejlesztési folyamatban a legjobb az volt, hogy olyan helyeken járhattak, ahol a világháború döntő eseményei zajlottak: ilyen volt például Normandia, Párizs és az Ardennek is, amelyeket a 7 perces alkotásban meg is mutatnak nekünk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!