Klasszikus pálya tér vissza a Call of Duty: WWII-ben

Klasszikus pálya tér vissza a Call of Duty: WWII-ben

A veterán játékosok imádni fogják.

Rendszeres olvasóink már tudják, hogy mennyi tartalmat pakolnak a Call of Duty legújabb részébe, ami többek közt izgalmas zombimóddal, valamint minden eddiginél alaposabb előkészületek után november elején végre megérkezik. Ám most egy újabb meglepetéssel rukkoltak elő a játék készítői, hiszen egy klasszikus, az első részben (–!–) már megismert pálya fog visszatérni közénk.


Ez pedig nem más, mint a Carentan, amit először még a 2003-as első epizódban ismerhettek meg a gamerek. Ezután feltűnt a játék kiegészítőjének számító United Offensive-ben, és a legendás Call of Duty 2-ben is. 

A pálya a megjelenés napján már játszható lesz, viszont ehhez be kell szereznetek az 50 dollárt/eurót kóstáló Season Pass-t, amiért cserébe megkapjátok mind a 4, jövőre érkező DLC-t is. Az még nem merült fel, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a térképet, de simán lehet, hogy ízelítő jelleggel limitált ideig meg fogják nyitni a többi játékos előtt.


Ne feledjétek, hogy november 3-án érkezik a Call of Duty: WWII teljes változata, amit a sorozat rajongóinak érdemes előrendelnie.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!