Most olcsón lehet a tiéd a Quake Champions, az Elder Scrolls Online és a Heroes of Skyrim

Most olcsón lehet a tiéd a Quake Champions, az Elder Scrolls Online és a Heroes of Skyrim

Összesen 12 dollárt kell leszurkolni értük. 

A tájékozott játékosok már megszokhatták, hogy a Humble Bundle keretében rengetegszer lehet valóban jó áron megszerezni különböző kisebb, vagy nagyobb címeket. Most a havi előfizetéses konstrukciójukban 12 dollárért cserébe olyan játékokat kaphatunk, mint az egyik aktuális slágernek számító Quake Champions, az Elder Scrolls Online, vagy a Heroes of Skyrim. 


Kezdjük is mindjárt a legígéretesebbnek számító Quake Champions-szel, amit már sokszor emlegettünk itt, az Esport1 hasábjain: még augusztusban meséltünk nektek arról, hogy megérkezett a játék korai hozzáférésű változata, amivel kapcsolatban jó pár tuti tippet adtunk a kezdő játékosoknak, átvettük, hogy milyen skilleket kell elsajátítani hozzá, és arról is beszéltünk, hogy lelkes újoncként hogyan érdemes lavírozni a játékban. Ezeket, ha megfogadjátok és eleget gyakoroltok, senki sem állíthat meg titeket. 

Emellett tiétek lehet az Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited változata is, amihez 750 Crown-t és 15 napos ESO Plus-t kaptok. Ha szeretitek ezt az univerzumot és az MMO-k világát, akkor biztosan el lesztek vele egy darabig. Záró akkordként érkezik a Heroes of Skyrim is –amiről korábban egy kiadós tesztet készítettünk nektek–, ami a mobil- és elsősorban a kártyajátékok szerelmeseinek fog kellemes pillanatokat okozni. Ráadásul kapunk mellé 1 event ticketet, 2 kártyapakkot, 100 goldot és 100 soul gemet is.

A kihagyhatatlan ajánlatot még 21 napig tudjátok igénybe venni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!