A Call of Duty: WWII Londonba kalauzol el minket és még mosogatnunk sem kell

A Call of Duty: WWII Londonba kalauzol el minket és még mosogatnunk sem kell

Új játékmódra és vadiúj térképre derült fény.

Jól látható, hogy már nagyon közel van a Call of Duty: WWII megjelenési időpontja, hiszen már most rengeteget tudunk a játékról: megismerhettük a zombimódot, a visszatérő klasszikus pályát, a fejlesztők meséltek a projekt fontosságáról, de hangulatos ízelítőt kaphattunk a sztorielőzetes és a szereplőket bemutató videók által is. Most egy újabb finomság látott napvilágot, hiszen a november 3-án érkező játékban új játékmódot és pályát is köszönthetünk.



Az új mód nem más, mint a –sokaknak az Advanced Warfare-ből már ismerős– Gridiron játékmód, amiben társainkkal és egy klasszikus bőrlabdával kell majd játszanunk a 40-es évek világháborús környezetében. Lényegében ugyanaz lesz a feladatunk, mint a korábbi epizódban, azaz a megszerzett labdát kell bevinnünk, vagy bedobnunk a győzelem érdekében, miközben ellenfeleink megpróbálják ezt megakadályozni. 



Egyébkként a Gridiront az új, londoni pályán is játszhatjátok majd, aminek a pontos nevét egyelőre nem tudjuk, hiszen a PC-s béta leakelt adatainak köszönhetően szivárgott ki. Ha ezzel kapcsolatban extra infókra vagytok kíváncsiak, erre barangoljatok, viszont az már biztos, hogy a Londonban játszódó kalandot TDM-benHardpointban és Dominationben is kipróbálhatjuk majd. Csak győzzük kivárni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!