A Fortnite Battle Royale nagy változásokon fog keresztülmenni

A Fortnite Battle Royale nagy változásokon fog keresztülmenni

Az Epic továbbra is sok újdonsággal fog kedveskedni a játék rajongóinak. 

Amikor először figyeltünk fel a Fortnite-ra, akkor még nem sejthettük, hogy ekkora népszerűségre fog szert tenni. Már többször hangoztattuk nektek, hogy a játék túl van a 20 millió játékoson, bármikor lehet vele őrültebbnél őrületebb killeket produkálni, útközben a PUBG egyik alternatívájává vált és nemrégiben egy új frissítést is kapott. Az Epic Games azonban nem elégszik meg ennyivel és tovább tökéletesíti a cím Battle Royale módját.

Fortnite Battle Royale tippek kezdő játékosoknak

nkAAA | 17/11/30 08:13 Ahogy a legtöbb játékban lenni szokott, úgy a Fortnite esetén is nem kevés idő kell ahhoz, amíg rendesen kiismered a játékot, megtanulod kezelni a különböző fegyvereket, valamint kialakítod a saját túlélési stratégiádat.

Azt már az Epic is elismerte, hogy a játékmód social funkciói eléggé harmatosak, amik miatt egyáltalán nem könnyű megtalálni azokat az ismerőseinket, akikkel szeretnénk nyomni pár menetet. Úgyhogy ezen a téren megnyugtattak mindenkit, lesznek változások és mellette még arra is rá fognak feküdni, hogy a régiek mellett új barátokra is szert tehessünk. 

Másik nagy célkitűzésük, hogy szeretnének megálljt parancsolni a csapaton belüli gyilkosságoknak, ezért egy olyan jobb, analitikai modellt akarnak létrehozni, ami könnyedén tudja azonosítani azokat a játékosokat, akik hajlamosak az efféle gaztettek elkövetésére. Koncepciójuk szerint így a megfelelően viselkedő játékosok magukhoz hasonló társakkal kerülnének össze, de arról nem szól a fáma, hogy a rendbontókat összeeresztik-e egymással, pedig az lenne ám az igazi móka.


Emellett nagy hangsúlyt kívánnak fektetni egy új shooting modell kialakítására, amiben a tűzharcokat minél kevesebb véletlenszerűség jellemezné. Természetesen bármilyen változtatást is hoz majd ez magával, az biztos, hogy alapjaiban nem fogja befolyásolni az eddig is közkedvelt játékmenetet. Ráadásul elmondásuk szerint már jó nyomon járnak, hiszen az új rendszer tesztelési fázisában bíztató eredmények születtek. 

További finomhangolásokat is fogunk kapni, ugyanis jön egy kis felhasználói felületes ráncfelvarrás, így az inventorynk sokkal áttekinthetőbb lesz, kapunk érdekes, meccs utáni statisztikákat, új elemekkel dobják fel a jelenlegi térkép területeit, bizonyos modellek vizuális tuningot kapnak, a hanghatásokat is sokkal élvezhetőbbé teszik, jönnek a limitált ideig játszható játékmódok és vadiúj tárgyakat is fogunk kapni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!