Pár napra ingyenes lesz a Rainbow Six: Siege!

Pár napra ingyenes lesz a Rainbow Six: Siege!

A teszthétvége erejéig bárki kipróbálhatja a Ubisoft remekét.

Itt, az Esport1 hasábjain már többször is megénekeltük nektek, hogy mennyire jó játéknak tartjuk a Rainbow Six: Siege-et, ami számos ponton kiemelkedik az FPS-ek mezőnyéből, itthon is rendkívül nagy népszerűségnek örvend és a készítői egyre inkább ki akarják vele szolgálni a kompetitív címek szerelmeseit. Most pedig 6 napon keresztül teljesen díjmentesen kipróbálhatjátok a játékot, ugyanis PC-re, XBOX One-ra és PlayStation 4-re egy időben érkezik az ingyenes teszthétvége. 


Nem is kell már sokat várni az eseményre, hiszen február 15-én, azaz most csütörtökön fog elrajtolni és egészen február 20-ig (keddig) fog tartani. Ráadásul minden eredmény továbbvihető, amit a tesztidőszak alatt elértek, ha esetleg úgy döntötök, hogy a kipróbálás után beszerzitek az akciós áron megvásárolható játékot. 

A Ubisoft egyúttal azt is bejelentette, hogy az idei év első szezonjának kezdetét jelző Operation Chimera már február 19-én a tesztszerverekre érkezik és végül az összes platformon március 6-án fog élesedni. Emellett az is kiderült, hogy a vadiúj kooperatív mókának számító Outbreak tesztüzeme február 20-án indulhat el és a végleges változata pedig március 6-tól egészen április 3-ig lesz elérhető.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!