Újdonsült információk a Battlefield V háza tájáról

Újdonsült információk a Battlefield V háza tájáról

Közelebbről megnézhetjük a fő hadszíntereket, valamint egy régi-új játékmódra is fény derült. 

Majdnem egy hete a Call of Duty aktuális részének leleplezése után végre fény derült arra, hogy a nagy riválisának számító Battlefield mi mindennel próbálja majd magához édesgetni a játékosokat. Egyúttal megkaptuk az első hivatalos előzetest is –ami többeknél kiverte a biztosítékot, most pedig a DICE-nak hála újabb információkat tudtunk meg az októberben megjelenő lövöldével kapcsolatban. 

A fejlesztőcsapat twitteren osztotta meg a nagyérdeművel, hogy pontosan milyen, eddig nem látott hadszíntereken nyomulhatunk majd a Battlefield V-ben. Ugyebár a hivatalos bemutató alatt is kiemelték, hogy igazán egyedi területeken fogunk járni, bár ezek közül kivétel a tweetben is emlegetett Észak-Afrika, amit már a Battlefield 1942-ben láthattunk. 

Norvégia viszont már valóban tetszetős újdonságként fog hatni, ami egyrészt hangulatos téli pályaként fog megjelenni, másrészt pedig ugye 1940-ben a náci Németország katonái szállták meg, úgyhogy számolhatunk egy-két izgalmasabb csatával is. Egyelőre többet nem árultak el a pályákkal kapcsolatban, de ha így halad tovább a játékkal kapcsolatos kommunikáció, akkor hamarosan még többet meg fogunk tudni róluk. 


További jó hír, hogy a Battlefield 1942-ben megismert klasszikus pontszerzéssel vissza fog térni a legendás Conquest játékmód, úgyhogy már most borítékolhatjuk, hogy grandiózus csatákból az új részben sem fogunk hiányt szenvedni. Ha minden jól megy, akkor a szisztéma nem nagyon fog változni, azaz ellenfelek eliminálásával és területek elfoglalásával rengeteg pontot tudunk majd gyűjteni, ami hosszú távon csapatunk győzelmét jelentheti.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!