A Battlefield V egy új játékmóddal érkezik

A Battlefield V egy új játékmóddal érkezik

Ráadásul a karakterekhez köthető fejlődési rendszerről is meséltek egy kicsit. 

Mostanság igencsak jó Battlefield rajongónak lenni. Nemrégiben lerántották a leplet az októberben érkező, legújabb epizódról, ami ezúttal a második világháborúba kalauzol el minket. Az emberek egy része hőböröghetett is rajta egy sort, hogy aztán az újabb információk birtokában –és a hivatalos gépigénnyel le is nyugodjanak a kedélyek. Most pedig kiderült, hogy egy teljesen új játékmódot fogunk kapni, és a karakterünk is soha nem látott mértékben lesz alakítható. 

A vadiúj játékmód az Airborne nevet kapná; ez a legtöbb játékost biztosan a battle royale játékokra emlékeztetheti, hiszen a meccs elején ejtőernyősként kiugorva vágunk majd bele a küzdelmekbe, hogy aztán a megfelelő helyre érkezve elpusztíthassuk a célpontnak számító épületet. Mindeközben a másik csapatnak értelemszerűen az lesz a feladata, hogy ezt különféle eszközökkel megakadályozza. 

Útközben az is kiderült, hogy karaktereink egy igazán egyedi fejlődési rendszert fognak kapni, amibe beletartoznak a speciális archetípusok is. Így senki se állíthat meg majd minket abban, hogy teljes mértékben a saját igényeink szerint alakítsuk kedvenc karaktereinket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!