Sokat fog változni a Battlefield V testreszabhatósága

Sokat fog változni a Battlefield V testreszabhatósága

Úgy néz ki, hogy a fejlesztőcsapat meghajlik a népakarat előtt. 

Mostanában beindult az élet a Battlefield V háza táján; nemrégiben ért véget a nyílt béta –amivel kapcsolatban összeszedtük tapasztalatainkat –, ami után az EA és a DICE megpróbál a rajongók kedvében járni. Ennek újabb állomása következik –ugyanis a játékosok történelmi okokból csomó dolog kapcsán kifejezték nemtetszésüket–, így ezeken igyekeznek változtatni a készítők. 


A DICE közösségi menedzsere, Dan Mitre elmondta, hogy odafigyelnek a felhasználók visszajelzéseire, ezért csapatukkal a megjelenésig finomítani fognak a Battlefield V bizonyos elemein, hogy az a lehető legautentikusabb lehessen. Éppen ezért a karakterek testreszabhatóságából vissza fognak venni, hogy valóban kizárólag a második világháborúhoz köthető felszerelésekkel láthassuk el őket. 

Ne feledjétek, hogy a Battlefield legújabb része november 20-án fog megjelenni PC-re, XBOX ONE-ra, valamint PlayStation 4-re. Akik viszont szeretnének vele hamarabb játszani, azoknak csak elő kell fizetnük az Origin Access Premier szolgáltatásra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!