Kellemesnek néz ki a Battlefield V fejlődési rendszere

Kellemesnek néz ki a Battlefield V fejlődési rendszere

Bár lesznek benne mikrotranzakciók is.   

Folyamatosan érezni a levegőben, hogy egyre közelebb kerülünk a Battlefield V megjelenéséhez, ami ugyebár hivatalosan november 20-án lesz PC-n, PlayStation 4-en és XBOX ONE-on, de a leleményesebbek már november 9-én belevághatnak a második világháborús küzdelmekbe. A DICE csapata most azt részletezte, hogy pontosan milyen fejlődési és mikrotranzakciós lehetőségek lesznek a játékban.

Játszd a lehető leghamarabb a Battlefield V-ot!

Játszd a lehető leghamarabb Battlefield V-ot!

Azt már a legelején leszögezték a játék készítői, hogy a Battlefield V fejlődési rendszere valójában igencsak egyszerű alapokon fog nyugodni, hiszen lényegében minél többet játszotok majd vele, annál gyorsabban és jobban fogtok előrehaladni, valamint annál több tárgyat tudtok majd unlockolni magatoknak. Az egyéni fejlődési lehetőségek összesen 5 területre fognak  kiterjedni (karrier, karakterosztály, fegyver, jármű, illetve chapter kategória), amiket megugorva játékmenetet könnyítő cuccokat –például fegyvereket, vagy járműveket– és kozmetikai tárgyakat is szerezhettek, amik közül utóbbiak befolyásolhatják a karakteretek és a fegyveretek kinézetét is.

A Battlefield V-ben a Career Rank-ot –használt fegyvertől, karakterosztálytól és játékmódtól függetlenül– gyakorlatilag minden tevékenység növeli, és az így elért rangot a már jól megszokott címekkel (Private, Sergeant, Captain és stb.) jelölik. A különböző szintek eléréséért ún. Company Coin-t fogunk kapni, amit nem meglepő módon arra használhatunk fel, hogy a mi kis Company-nknek különböző járműveket oldhassunk fel. 

Érdekesek lesznek a Battlefield V karakterosztályai

Érdekesek lesznek a Battlefield V karakterosztályai, amiket most be is mutatunk nektek.

Ezzel szemben a Class Rank azt mutatja meg, hogy a korábban bemutatott karakterosztályok (Medic, Recon, Assault és Support) közül melyikkel milyen gyakran szállunk harcba. A segítségükkel pedig különböző Combat Role-okat oldhatunk fel magunknak, –ami új fegyvereket, kütyüket és gránátokat is hoz majd magával.

Weapon és Vehicle Rank jelzi számunkra, hogy az elsődleges fegyvereink és a tarsolyban lévő járműveink pontosan milyen tapasztalati szinten vannak. Értelemszerűen ezeket is minél többet kell használni ahhoz, hogy fejleszteni tudjuk őket, ha pedig szintet lépünk velük, akkor ugyancsak Company Coin-t kapunk, amit aztán a hozzájuk tartozó specializációk feloldására használhatunk.  

Ilyenek lesznek a Battlefield V tűzharcai

Ilyenek lesznek a Battlefield V tűzharcai, amit most meg is mutatunk nektek.

Ugyebár korábban meséltek a fejlesztők a Tides of War-ról, aminek hála vadiúj tartalmakat különböző szezonokban elosztva fogunk kapni. Az így érkező új fejezetek újdonsült pályákat, játékmódokat, fegyvereket, járműveket, kozmetikai cuccokat és egyedi jutalmakat egyaránt hozni fognak magukkal és minél többet toljuk őket, annál magasabb lesz a Chapter Rank-unk.

Az is kiderült, hogy lesznek rettegett mikrotranzakciós lehetőségek is a Battlefield V-ben, de ezeket szerencsére csak és kizárólag kozmetikai cuccok vásárlására lehet majd felhasználni. Valószínűleg az EA végre valahára tanult a Star Wars: Battlefront-os fiaskóból, úgyhogy még egyszer nem teszik próbára a játékosok idegeit.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!