Megjött a Battlefield V premier előzetese!

Megjött a Battlefield V premier előzetese!

Ráadásul sokan már pörgethetik is a játékot. 

Az utóbbi időszakban nincs hiány jóféle Battlefield V videóanyagokból, hiszen kaptunk egy hangulatos egyjátékos kampányos előzetest, megnézhettük, hogy Magyarországon milyen reklámmal promózzák a játékot és még az első 14 percébe is belepillanthattunk. Most pedig megjött a legújabb Battlefield rész premier előzetese némi klasszikus zenével megtámogatva!


Emellett külön öröm, hogy az első értékelések alapján igencsak jól sikerült a játék, ami ugyan hivatalosan november 20-án jelenik meg, –de lehetőség van arra is, hogy hamarabb kipróbálhassátok. Ha rendelkeztek ugyanis Origin Access Premier előfizetéssel, akkor már november 9. óta pörgethetitek a második világháborús címet, viszont ha "csak" előrendeltétek azt, akkor a Deluxe változat esetén leghamarabb november 15-én, az alapváltozattal pedig november 20-án vághattok bele a nem mindennapi küzdelmekbe. 

Ha még gondolkodtok a játék megvásárlásán, akkor csekkoljátok le előtte a hivatalos gépigényét, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen részetek, –bár köztünk szólva azért nem kaptunk annyira húzós hardverkövetelményeket. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!