Hirdetés

Nézz bele a Battlefield V első 14 percébe!

nkAAA | 18/11/08 19:11
Cikk mentése

Végre megcsodálhatjuk az egyjátékos módot is.   

Hirdetés

A fejlesztőcsapat és a kiadó által produkált bakik ellenére is rendkívül várjuk a Battlefield legújabb epizódját, ami érdekes karakterosztályokkalizgalmas tűzharcokkal és kellemes fejlődési rendszerrel kedveskedik a második világháborús harcokat kedvelő játékosoknak, akik viszonylag baráti gépigényt is kapnak ezek mellé. Nem szabad azonban megfeledkezni azokról sem, akik az egyjátékos módért szeretik leginkább a Battlefield részeket, hiszen ők a legutóbbi előzetes után belenézhetnek a kampány első 14 percébe. 


Fontos tudni, hogy a nekik szánt War Stories rengeteg szereplővel és változatos helyszínekkel fog megérkezni, na meg persze olyan különleges történetekkel, amiket a különböző karaktereken ismerhetünk meg. Így, aki szereti a tartalmas kampányokat, az garantáltan kellemesen fog szórakozni, de annak is jól jöhet, aki ilyen formában szeretne bemelegíteni a többjátékos küzdelmek előtt. 

További örömhír, hogy az Origin Access Premier előfizetéssel rendelkező PC-játékosoknak már elérhető a játék és mellette megjöttek a Battlefield V első hivatalos értékelései is, amik alapján a gamersajtó munkatársainak többsége elégedett a DICE és az EA által összehozott programmal. Bár a GamesRadar 5-ből csak 3.5 pontot adott rá, viszont a PCGamesN 10-ből 9-et, a PressStart Australia pedig ugyancsak 9/10-et.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?