Játékok, amikre 2019-ben érdemes lesz odafigyelned

Játékok, amikre 2019-ben érdemes lesz odafigyelned

A kiadók gondoskodnak arról, hogy idén se unatkozzunk. 

Bár a legtöbb játékos abban egyetérthet, hogy a tavalyi év leginkább a konzoltulajdonosoknak kedvezett, –hiszen oda olyan nagyszerű címek érkeztek, mint a God of War, vagy éppen a Spider-Man–, idén viszont a PC-sek se maradnak ki a jóból, hiszen olyan multiplatform címek jönnek, amik nagy eséllyel hosszú időre le tudnak majd kötni minket. Nézzük is meg, hogy mik lesznek ezek!

1.) Resident Evil 2 Remake - január 25. (PC, PlayStation 4, XBOX ONE) 

A félelmetes élőhalottak megint az agyunkra pályáznak

A Resident Evil 2 sosem látott formában tér vissza.

A Capcom nem bízza a véletlenre a széria szülinapjának megünneplését, ugyanis bizonyos szinten egy teljesen új játékot fogunk kapni a Resident Evil 2 Remake képében. Így sokkal nagyobb kihívásokat jelentő ellenfelek törnek majd az életünkre, a látványvilág egyszerűen lenyűgöző lesz és a cselekményt is úgy alakítják, hogy ne csak a rajongók, hanem mindenki más is fene jól szórakozzon. 

2.) Metro Exodus - február 15. (PC, PlayStation 4, XBOX ONE) 

A túlélés még sosem tűnt ennyire szórakoztatónak

A Metro: Exodus mindent tartalmazni fog, amiért a szériát szeretjük. És még annál többet is.

Tudjuk, hogy túlélőjátékokból már Tiszát és Dunát is lehetne rekeszteni, de nem szabad figyelmen kívül hagyni a Metro széria legújabb darabját, ami hatalmas nyílt világával pillanatok alatt be fog szippantani minket. Kiváló atmoszféra, egyedi craftolási lehetőségek, temérdek fegyver, érzelmi hullámvasútra emlékeztető történet és kőkemény szörnyetegek egyaránt lesznek a 4A Games játékában. Hát kell ennél több? 

3.) Anthem - február 22. (PC, PlayStation 4, XBOX ONE) 

Az Anthem még jobbnak néz ki, mint amilyennek eddig gondoltuk

Az Anthem még jobbnak néz ki, mint amilyennek eddig gondoltuk.

Többször említettük már nektek, hogy az Anthem gyakorlatilag az EA egyik legnagyobb szabású projektje, amiben a BioWare csapatával karöltve 10 évre elegendő tartalommal kívánják ellátni a játékosokat. Lényegében egy óriási világgal rendelkező akció-szerepjáték lesz, amit egyedül is lehet játszani, de többedmagunkkal együtt mutatja meg igazán önmagát. Ha pedig minden jól megy, akkor még a Destinyt is lemossa a pályáról!

4.) Sekiro: Shadows Die Twice - március 22. (PC, PlayStation 4, XBOX ONE) 

Ezt a játékot várják legjobban a Steam felhasználói

A From Software neve sokaknak garancia a sikerre.

Vannak emberek, akik szeretnek szenvedni és vannak olyanok, akik az előző csoporthoz viszonyítva még jobban preferálják a szenvedést, csak éppen játékokkal. Nekik készül a From Software boszorkánykonyhájában a Sekiro, ami a fejlesztőcsapat állítása szerint még az idegrendszerre hosszú távon káros Dark Souls-hoz és a Bloodborne-hoz képest is sokkal nehezebb lesz. Ha streamelsz és/vagy youtuber vagy, ez lesz a megfelelő alapanyag a magas nézettség eléréséhez.

5.) Rage 2 - tavasszal (PC, PlayStation 4, XBOX ONE) 

Zseniális atmoszférával érkezik az adrenalindús Rage 2

Az Avalanche Studios fejlesztői ismét nagyot alkothatnak.

Az első rész kriminális volt, de a második epizód még simán lehet zseniális, amiről nem mellesleg az Avalanche Games munkatársai fognak gondoskodni, akiknek a rendkívül hangulatos Mad Max játékot is köszönhettük. A történet szerint 2185-ben járunk, ahol mi leszünk az az önjelölt hős, aki fegyvert ragadva időt és energiát nem kímélve próbál bosszút állni elvesztett szeretteiért, miközben sorra mészárolja le az őrültebbnél őrültebb bandatagokat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!