Európában a Murloc, a világ többi részén a Highlander paklik uralják a laddert!

Európában a Murloc, a világ többi részén a Highlander paklik uralják a laddert!

Az európai erőrangsor nem sokat változott az elmúlt héten, de az amerikai és ázsiai szerveren nem várt eredmények születtek.

Az előző heti regionális erőrangsor jelentéshez képest az európai szerveren sok minden nem változott, ugyanis nálunk még mindig szárnyalnak a Murloc paklik és persze a Quest Druid is, ellenben a világ más részein előretörtek a Highlander paklik. Az amerikai szerveren szinte a semmiből ugrott az élre a Highlander Warrior, míg az ázsiai régióban az utolsó helyről verekedte magát az csúcsra a Highlander Warlock.

A legutóbbi jelentéssel ellentétben ezúttal már nemcsak 54.000 lejátszott mérkőzés adatait vehetjük alapul, hanem több, mint 800 ezerét, ami kétségtelenül pontosabb képest fest a kialakult metáról. A vizsgált időszak augusztus 27-e és szeptember 2-a közé tehető, ahol a Standard formátum Rank 5 és Rank 1 közötti mérkőzései szolgáltatják a mintát.

Highlander Warrior

Kód: AAECAQceFhydArAC0gKRA/8DrwThBI4FlgbvB9QIuuwCze8CnfACm/MCs/wC+v4CoIADiIcDhJ8Dn6ED/KMDg6cDhKcD9KcD9agD3KkDn7cDAAA=

A Highlander Mage népszerűségének csökkenésével gyakorlatilag a Hunter és a Warlock vitték tovább ezt a vonalat, de az amerikai régióban felbukkanó Highlander Warrior megállíthatatlannak bizonyult. Az agresszív és egyben roppant drága pakli se az európai, se az ázsiai szerveren nincs jelen ebben a formában a listán szereplő legjobb kilenc között. A legtöbben feltehetően még mindig a konzervatívabb és olcsóbban legyártható Aggro Warriornál maradtak.

Összességében az elmúlt egy hétben hatalmas változások nem érték a metát, de ha már unjátok a Murlocokat és bírjátok dusttal, akkor nyugodtan adjatok egy esélyt a Highlander Warriornak!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!