Quest Shamantól a Control Warriorig - A hét legjobb öt paklija Rank 4 és Legend között!

Két Warrior, egy Shaman, egy Paladin és egy Druid pakli a hét legjobbjai között.

Ahogy a címből már kitűnt, ez a lista kizárólag a Rank 4 és Legend között mutatott teljesítményét mutatja a pakliknak, ezért ha teljes körűbb áttekintést szeretnél olvasni az aktuális legjobbakról, akkor fusd át a legfrissebb vS metajelentést a bővebb információkért. Az itt szereplő paklik tehát Standard formátumban váltak be, több, mint 3,4 millió lejátszott mérkőzést statisztikája alapján, illetve tudni kell még, hogy azok közül került ki a legjobb ötös, amikkel legalább 1.000 meccset lejátszottak augusztus 30-a és szeptember 5-e között.

Quest Shaman

Kód: AAECAaoIBO/3AquMA72ZA+GoAw2cAt4F7/EC4vgCi4UDtJEDtJcDxpkDu6UDz6UD1KUD1aUD+aUDAA==

A Quest Shaman duplán triggerelt Battlecry lényei komoly tempót és fenyegetést teremthetnek már a mérkőzés közepétől, és mindezt csak tetézi a végjátékban biztosan érkező Shudderwock. Az elmúlt héten 56,4%-os győzelmi arányt felmutató deck listánk leggyengébbike, mégis talán a legizgalmasabb élményt nyújtja, -mindezt potom 6.760 dustért.

Murloc Paladin

Kód: AAECAZ8FBrsDrwTPBtKZA4OhA/yjAwzFA9sD/gPjBacI/PwC3oID4okDtZgDr6cDm6kDyqsDAA==

A hihetetlen tempót diktáló Murloc Paladint nagyon sokan kedvelik, és nem véletlenül. Fejlesztett hősképesség és Murloc seregek, amiket még ha vissza is ver ellenfelünk, akkor még mindig meg kell bírkóznia a Chef Nomi 6/6-os láng elementáljaival. Arról nem is beszélve, hogy Zephrys megjelenésével már nem kizárólag a Shamannál kell a Blood Lusttól tartani.

Quest Druid

Kód: AAECAZICBiSu0gL1/ALYoAP4oQP8owMMQFZf/gHEBr/yAqmiA6+iA8iiA9yiA++iA9mpAwA=

Egy korábbi cikkünkben a Quest Malygos Druiddal foglalkoztunk, ami off-meta pakliként inkább szórakoztató, mint legyőzhetetlen ellenfél. A közismert Quest Druid a Quest Shamanhoz hasonlóan a mérkőzés közepétől durvul be igazán, amit az 56,9%-os győzelmi arány is alátámaszt.

Aggro Warrior

Kód: AAECAQcEnQLSAq8En7cDDRYcsAKOBdQIhe0CnfACs/wCn6ED9KcDgqgD9agD3KkDAA==

A konzervatív és dust barát Aggro Warrior még mindig szuper, de ha egy kicsit meg szeretnéd bolondítani, akkor akár az amerikai szerveren domináló Highlander Warriort is összerakhatod belőle. Persze pár kiegészítő lapra szükséged lesz hozzá -arról nem is beszélve, hogy mélyen az kék üvegcsék mélyére kell nyúlnod hozzá-, de egy kis mókáért cserébe miért ne? Ha mégsem bolygatnád a formulát, akkor tudd, hogy a fenti paklival 57,7%-ban nyerték a meccseket.

Control Warrior

Kód: AAECAQcIkvgCjvsCnvsCoIADhp0DqKQD8qgDn7cDC0uiBP8HnfACm/MCg/sCs/wCkp8Dn6EDn6QDgqgDAA==

A Control Warrior állja a sarat. Hiába az Archivist Elysiana vagy a Dr. Boom, Mad Genius nerf, a Control Warrior a legmagasabb győzelmi százalékot hozza a HSReplay statisztikái szerint Rank 4 és Legend között. A pakli csak annyiban változott, hogy a hőskártya kijátszásáig a kilencedik körig várnunk kell, de minden másban megegyezik korábbi verziójával.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!