Hirdetés

3. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

Ebben a cikkben minden fontos információt megtudhatsz a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság harmadik heti programjáról: időpontok, csatornák, a hét mérkőzése, esélylatolgatás és ez még nem minden.

Hirdetés

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság harmadik hetéhez érkeztünk, az ország legjobb játékosai csapnak majd össze egymással, hogy igazi parázs mérkőzések keretén belül kiderüljön, ki az erősebb. Az átláthatóság és könnyű nyomon követés érdekében mostantól minden héten egyetlen nagy gyűjtőcikkben találhatod meg az összes információt a liga adott heti menetrendjével kapcsolatban. 

A játékok saját részeit a cikken belül más és más oldalon belül keresheted fel, de az egyszerűbb navigálás érdekében akár egyetlen kattintással eljuthatsz ahhoz a játékhoz, amit keresel:

K&H MNEB League of Legends 3. hét

Hatalmas meglepetésre az Afterglow elvette a Team Plague veretlenségét, ezzel óriási lépést tettek a rájátszás felé. Az Illés és a Team Horizon Reapers még mindig a helyét keresi a ligában, de pont ezért lesz izgalmas a kedd esti összecsapásuk. Az élmezőnyből kiemelkedik a WSE, akik még mindig nem találtak legyőzőre, azonban ez nem biztos, hogy sokáig így marad.

Team Plague vs Wonder Stag Esports - Match of the Week

Nagy pofonba szaladtak bele Pareszék az AGW ellen, de máris előttük a lehetőség, hogy bebizonyítsák, akár a bajnoki címre is komoly eséllyel indulnak. A Szarvasok (ex-WiLD) mindeközben ellentmondást nem tűrően árazzák be az ellenfeleket. Meight ismét csúcsformában játszik, Marine és Sanyadau kiválóan látja meg a lehetőségeket egy-egy csapatharcra, miközben hextasy és Matebuff ontja ki magából a sebzést. Az eddig lejátszott mérkőzések alapján a Plague és a WSE kiemelkedik a mezőnyből, igazán pikáns párharcra számíthattok. A bizonyítási kényszer mindkét csapat feje felett ott lebeg, ember legyen a talpán, aki megtippeli az összecsapás győztesét.

A közvetítéseket továbbra is az Esport1 oldalán nézzétek, ugyanis rengeteg E1 pont vár rátok!

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • saska1200 22 napja
    szép cikk le a kalappal
    0 0 Válasz
  • moo 18 napja
    Jók a követítések is. Go Jónás 4
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?