10. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

Ebben a cikkben minden fontos információt megtudhatsz a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság nyolcadik heti programjáról: időpontok, csatornák, a hét mérkőzése, esélylatolgatás és ez még nem minden.

Újabb hét veszi kezdetét a K&H MNEB ligáiban, ebben a cikkben pedig minden játékba elhozzuk nektek a legfontosabb tudnivalókat. A játékok saját részeit a cikken belül más és más oldalon belül keresheted fel, de az egyszerűbb navigálás érdekében akár egyetlen kattintással eljuthatsz ahhoz a játékhoz, amit keresel:

K&H MNEB CSGO

05.20 - Szerda

  • 18:00 - Salamander vs WiLD - A tabella első és második helyezettjének ütközete mindig izgalmas, legalábbis az kéne legyen, de látván a Salamander dominanciáját erősen kételkedünk a szoros ütközetben. 
  • 19:00 - KmK - LvL Up Esport - A harmadik helyen lévő KmK az elmúlt két hétben nem veszített ütközetet, így elég nehéz lenne elképzelni, hogy az önmagát még kereső LvL Up meg tudná fogni őket.
  • 20:00 - Salamander vs GIWU - A legtöbb kört ezidáig a GIWU hozta a Salamander ellen, szám szerint tizet. Vannak kétségeink afelől, hogy sikerül-e ezúttal sikerül-e megugrani ezt a mennyiséget.
  • 21:00 - WiLD vs BEE - A BEE elmondása szerint, rájuk férne néhány győzelem, de a WiLD talán túl nagy falat lesz nekik, de ki tudja. A Genesist sikerült kétszer elpakolnia már a békéscsabaiaknak, hátha összejön egyszer a vadakkal is.
  • 22:00 - Genesis vs Budapest Five - A Genesis élő példája annak, hogy egy profi mixet is meg lehet fogni, erre a Budapest Five-nak minden esélye megvan. Egyetlen és valódi ellenfelük saját maguk lesznek, hogy képesek-e magyar csapat ellen megmutatni a valódi tudásukat.

05.21 - Csütörtök

  • 18:00 - Békéscsabai E-sport Egyesület vs GIWU - Nagyon kiszámíthatatlan, hogy a GIWU mikor villan meg. Általában az erősebb csapatokat megizzasztják, míg a kötelező győzelmeket nem hozzák. Az odavágóban a BEE nyert, ám ezúttal a GIWU bosszúját várjuk!
  • 19:00 - GIWU vs Genesis - Ahogy fentebb írtuk, a GIWU az erősebb csapatok ellen tudja a leginkább felszívni magát, ahogy a Genesis is a presztizs küzdelmeket veszi igazán komolyan. Jó kis ütközet lesz, nehéz lenne megjósolni, hogy ki nyer végül.
  • 20:00 - KmK vs Salamander Gaming - A KmK okozhat fejtörést a Salamandernek, de igazán csak akkor, ha könnyelműen vennék torzsiék a mérkőzést. Látva, hogy eddig 100 százalékot adtak bele, amikor csak lehetett, nem hiszünk abban, hogy más lesz a végkimenetel, mint amire mindenki számít.
  • 21:00 - Budapest Five vs WiLD Multigaming - Izgalmas és szoros ütközete volt Infernón ennek a két csapatnak az odavágó során. Most sem számítunk másra!
  • 22:00 - Békéscsabai E-sport Egyesület vs LvL Up Esport - A kicsik küzdelmében szintén nem tudnánk pontos predikciót mondani, mivel az odavágó eredménye is rendkívül szorosra sikeredett.

Továbbra is nézzétek élőben az Esport1.hu felületén a streameket és gyűjtsetek pontokat! A szerdai közvetítést ITT, a csütörtökit pedig ITT találjátok!

K&H MNEB PUBG 9. zárt forduló

Az előző heti fordulóban a PUBG istene alaposan meglepte a játékosokat, egy nyugodtan aljasnak nevezhető kör pörgette fel az eseményeket az első Erangel elején, aminek noha a nézők örültek, a csapatok valószínűleg már kevésbé. Az eredmény jó néhány korán elhullott játékos lett, hiszen nagyon összetömörültek a csapatok.

Már ez is izgalmas pillanatokat eredményezett, de természetesen a nap nem állt meg ennyinél, láthattunk egy kisebb hullámvasutat az iTHR-től. Az első meccset fölényesen megnyerték, míg a másodikon legelsőként estek ki, ezután a harmadikon ismét csirkevacsorát lőttek maguknak. Ez a teljesítmény bizony maximálisan elég volt ahhoz, hogy elhozzák a forduló győzelmet is, így a 60 ezer Ft-os motivációs díjazás őket illeti meg. Ezúttal pedig némileg lemaradt a Budapest Five is, ötödik helyen zárták a találkozót, összesített előnyük viszont még így is 30 pont az iTHR-rel szemben.

A most pénteki találkozón a két csapat ismét egymásnak feszülhet, illetve lesznek ismét új arcok is, például az EX9_ csapata.

Ahogy haladunk a szezon vége felé egyre fontosabbá válnak a pontok, hiszen a 12. forduló után az alapszakasz legjobb 16 csapata vehet majd részt a szezon döntőjében. Lemaradni semmiképp sem érdemes a 9. fordulóról sem, nézd élőben május 22. péntek 18:30-tól az Esport1TV csatornán.

K&H MNEB R6S

A Salamander még mindig veretlenül vezeti az R6S tabellát, csupán döntetlent sikerült kiharcolnia a csapatoknak ellenük. Ezt is csak két ötös tudta elérni, a nagy rivális WiLD MultiGaming és sokunk meglepetésére a Budapest Five, még a múltheti fordulóban.

De nem csak ez nyújtott egészen elképesztő izgalmakat a 10. fordulóban. Marki, a WiLD színeiben megdöntötte a K&H MNEB kill rekordját, 17-et pakolt a Nevermore Gaming ellen Consulate-en. LEgalább ilyen izgalmakra számíthatunk a liga következő fordulójában is, ahol az utóbbi hetek talán legizgalmasabb párosításait láthatjuk majd. 

05.23 - szombat

  • 16:00 - Genesis Gaming vs WiLD MultiGaming
  • 17:00 - Team Plague vs Nevermore Gaming
  • 18:00 - Budapest Five vs Illés Akadémia Spirit
  • 19:00 - Salamander vs LvL UP Esport

K&H MNEB HS

Egészen elképesztő izgalmakat tartogatott a 6. kupa, de egyszer minden jónak vége szakad. Azonban a szünet csak átmeneti, ugyanis május 24-én elrajtol a K&H MNEB S2 Hearthstone döntője, ahol az összesített tabella legjobb nyolc helyezettje méri össze tudását. Az érkező nerfek és buffok miatt a versenymeta is változásokon mehet keresztül, amihez minden játékosnak mindössze hat napja lesz, hogy alkalmazkodjon.

A vigaszágas rendszer miatt egy vereség mindenkinek belefér, de a második elveszített párharc a végső búcsút jelenti. A nyeremények ezúttal is hatalmasak, sőt a tavalyi finalisták közül hárman ismét ott lesznek a mezőnyben. Hulkeinsteinhez, PenhaDanihoz és CheeseHeadhez csatlakozik Wuncler, Antigua, xalax, TooLateToDie és csonkalacika, vagyis egy brutálisan erős mezőnyből kerülhet ki az S2 bajnoka. Az izgalmak garantáltak, a színvonalas játékokat sem kell máshol keresni, de azt még egyelőre senki sem tudja, hogy milyen paklik lehetnek a vasárnapi utolsó meccsnap főszereplői. A Zoo Warlock alig gyengült, az Enrage Warrior tündökölhet tovább, de nem szabad leírni a Galakrond Priestet sem, ami kifogyhatatlan value-val rendelkezik. 

Véssétek fel a naptárba: 2020. május 24-én 13:15-től elrajtol a K&H MNEB S2 HS döntője, összesen hat mérkőzésen izgulhattok kedvenceitekért!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!