K&H MNEB CS:GO - A kilencedik hét legjobb csapata: Clutch miniszterek válogatása

A listában szereplő játékosokra nyugodtan rá lehet húzni az egyszemélyes hadsereg jelzőt.

Kilencedik alkalommal írjuk meg az elmúlt fordulók legjobban teljesítő játékosok eredményeit és ezzel együtt össze szedjük őket egy csokorba, amolyan fantázia ötösként bemutatva. Ez a csapat különösen erősre sikeredett, amit a K&H MNEB-en sosem látott statisztikáig is bizonyítanak.

A 12. és 13. fordulóban három mérkőzést játszott a Salamander, így bőven volt lehetőségük megmutatni magukat. Közülük is bőven kiemelkedett torzsi, aki a KmK-t szó szerint elpusztította, ugyanis 2.42-es K/D mellett 4 entryt és 7 darab lehozott cluch szitut oldott meg ellenük.

Az igazi kihívást a WiLD és a Budapest Five csapata jelenthette volna, de Magyarország legjobb párosa előtt nincs lehetetlen.  A WiLD 31 fraggel, 3.1-es K/D-val és 9 entryvel jutalmazta meg torzsit. Kory szerényebb 1.5 K/D-val, ugyanakkor 87,5 %-os fejlövés aránnyal rendelkezett, ami azt jelenti, hogy 26 lövéséből 21 talált fejre a vadak ellen. Ezt már csak a Camperék ellen tudta fokozni, ahol 88 százalékos hs arányt csinált kory. 

Camper derekasan küzdött, nem hiába érdemelte ki a helyét ezen a listán is. 7 entryt és 2 clutch helyzetet is megoldott a Salamander ellen, majd a Genesist tanította móresre 2.4-es K/D-jával, 4 entryjével és 3 clutch szitujával. Egyébként Fleav sem hagyta magát, a Budapest Five ellen 4x entryzett, de igazán a GIWU ellen hozta ki magából a legjobbat, ahol 27 fragből 8 entry volt.

Végül, de nem utolsó sorban a csapat ötödik pole-pozícióját szpeem foglalja el, aki a BEE ellen egyszemélyes show-t varázsolt a szemünk el. 25 killel, 1.47-es K/D-vel és 5 entryvel büszkélkedhetett a mérkőzés végén!

Ha kíváncsiak vagytok, hogy az előző hetekben kik kerültek be a legjobbak közé, akkor itt megtaláljátok őket:

Az alapszakasz utolsó fordulójának élő közvetítését, E1 pontokért az alábbi linken tekinthetitek meg ma este 7 órától!

HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Egyetértesz a jelenlegi ötössel?

  • 84 %
  • 11 %
  • 0 %
  • 5 %