Érkezik Steamre az Apex Legends, a crossplay funkcióval együtt

Érkezik Steamre az Apex Legends, a crossplay funkcióval együtt

Az Origin újabb játékai kerültek fel Steamre.

Akik eddig azért hanyagolták az Origin (azaz az EA) legnépszerűbb játékait, mivel idegenkedtek a platformtól, azoknak itt egy újabb jó hír. A nagy EA-s bejelentés során elárulták a rajongóknak, hogy 2020 őszén az Apex Legends is elérhető lesz a világ legnagyobb online videójátékokkal kereskedő webáruházában, sőt a crossplay funkcióról sem kell lemondaniuk a játékosoknak.

Nem véletlen várnak még a fejlesztők azzal, hogy Steamre is átköltöztessék a népszerű battle royale-t, mivel folyamatosan képes megújulni a játék. A szezonok, új fegyverek, kozmetikai cuccok, egyedi karakterek, pályák, események mind-mind élnek és mozognak, ezért türelmet kért az EA a játékosoktól. Egyelőre arról nincs hír, hogy a kontrolleres irányítást és a billentyűzet+egér kombót, hogyan szeretné menedzselni a Respawn Entertainment, de mire élesedik a crossplay, addigra valószínű sikerül erre a problémára is megoldást találni.

Mindeközben a The Sims 4, természetesen az összes DLC-jével együtt, a Titanfall 2, a Way Out, a Dead Space 3 és a Need for Speed Most Wanted felbukkant a Steam boltjában, ahol rögtön kaptak is egy kisebb-nagyobb akciót. Továbbra is nagyon drágák az EA játékai, hiába kaphatóak már évek óta akár Originen, ezért nem érdemes most megvásárolni egyiket sem. Mindenképp várjátok ki valamelyik nagyobb akciót, hátha majd akkor nem kell 500 eurót kipengetni a The Sims 4 összes letölthető extra tartalmáért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!