Játékot a játékosoknak - Új ajándékok, nyereményjátékok érkeztek az Esport1 Piacra

Vesd bele magad a Life is Strange 2 történetébe, vagy vezesd le a feszültséget a RAGE 2-ben!

Elérkezett a július, a nyár egyik legforróbb hónapjában pedig a Konzolvilággal és a Cenega Hungary-vel közösen hoztunk Nektek egy adag ajándékot és nyereményjátékot! Most főleg megéri gyűjteni az E1 pontokat, hiszen remek kalandokban lehet részed a segítségükkel.

Júliusi nyereményjáték újdonságok

Az Esport1 Piacon júliusban 1-1 Life is Strange 2 kerül kisorsolásra az Esport1 Közösség játékra nevezett tagjai között, ráadásul a három legnagyobb platformon, tehát bármelyikkel is rendelkezel (PC, Xbox One, PS4) megtalálod a magad felületét. A Diaz testvérek alig várják, hogy megismerd történetüket, ha pedig te is így vagy ezzel, akkor ideje nevezni a nyereményjátékra. A játékban szelvények feloldásával vehetsz részt, melyeket E1 pontokból zsebelhetsz be. Egy Life is Strange 2 szelvény 200 E1 pontba kerül, és bizony többet is vehetsz belőle. Minél több kupont oldottál fel, annál nagyobb eséllyel indulsz a sorsoláson!

Ha feloldottál egy szelvényt, akkor látogass el a kiválasztott Life is Strange 2 verzió nyereményjáték oldalára (Xbox One ITT, PC ITT, PS4 ITT) és váltsd be a kuponkódodat. Ha ez megvan, akkor benne is vagy a kalapban, de mint említettük, minél több szelvénnyel szállsz be, annál nagyobb az esélyed a győzelemre.

A Life is Strange 2 minden epizódját teszteltük egyébként, az alábbi linkeken megtekinthetitek írásos beszámolóinkat róluk:

Ám, mivel az ismétlés a tudás anyja, így vegyük át ismét, hogy miképp is lehet pontokat gyűjteni az Esport1.hu-n:

  • Ha még nem tetted, regisztrálj az oldalra, és tevékenykedj az Esport1.hu-n a bejelentkezett fiókoddal
  • Egy cikk elolvasása: 1 pont
  • Egy komment írása: 1 pont
  • Egy emoji használata a cikkeken: 1 pont
  • Egy szavazat leadása: 3 pont
  • Egy napi küldetés teljesítése: 30 pont
  • Egy különleges napi küldetés teljesítése: 40 pont
  • Egy heti küldetés teljesítése: 100 pont
  • Közvetítés nézéséért járó pontok: 1 pont/perc
  • Végül pedig, gyakran várunk más különleges küldetéssel is, melyek 250, de akár 500 pontot is érhetnek

Júliusi garantált ajándékok

Tudjuk azonban, hogy vannak olyan játékosok, akik szeretnek biztosra menni, ők is kapnak egy újabb motivációt a pontok gyűjtésére! Gazdáját keresi egy RAGE 2 és egy Code Vein PS4-re!

A garantált ajándék nem jelent mást, minthogy ha Te oldod fel a jutalmat, akkor te is kapod meg! Ha nem hallottál még erről a két játékról, akkor segítünk egy picit, a RAGE 2 járt nálunk a megjelenésekor, és jól leteszteltük azt.

Ugyan csak most érkeztek meg a júliusi jutalmak, de augusztusban is sok finomsággal várunk majd, és ki tudja, lehet, hogy a július is kiegészül még egy-két dologgal! wink

Sok szerencsét mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!