Nagyobbak és összetettebbek lesznek az Overwatch 2 térképei

Nagyobbak és összetettebbek lesznek az Overwatch 2 térképei

A kooperatív, gép elleni küzdelmek rajongói dörzsölhetik a tenyerüket.

Továbbra sem akarja még elárulni a Blizzard, hogy mikor jelenhet meg végre az Overwatch 2. Szerencsére egyre több részlet derül ki a játékról, ami jó jel lehet azok számára, akiknek nem volt elég az Overwatch első részében elérhető PvE tartalom. 

A Blizzard legutóbbi nyilatkozatából kiderül, hogy az OW 2 PvE térképei sokkal nagyobbak és összetettebbek lesznek, mint a Retribution és Storm Rising, amelyek jelenleg elérhetőek az OW-n belül. Ez nemcsak azt jelenti, hogy nagyobb tereket kell majd bevédeni a hordákban érkező ellenségek elől, hanem azt is, hogy sokkal nagyobb hangsúly lesz a kooperáción. Az ellenséges erőket nem lehet csak egyszerűen legyőzni, ugyanis koordinált támadásokat intéznek majd a játékosok által irányított hősök ellen. 

Bár egy csapat alapú shooterként kezdték el reklámozni magát az Overwatchot is, nem tartott sok ideig a Blizzardnak, hogy rájöjjenek arra, hogy a horda módban is van potenciál. Ezeket különböző eseményekhez kapcsolódóan tárták a játékosok elé, amelyek során rengeteg értékes jutalmat lehet szerezni. A népszerűség magas, a játékosok imádják farmolni az AI irányította elleneket, ezért is szinte garantált a siker, ha még jobb formában át tudják ültetni a fejlesztők ezt a játékmódot az Overwatch 2-be. További részleteket az idei BlizzConon biztosan nem lehet majd megtudni az OW 2-ről, mivel elhalasztották az eseményt. Várhatóan 2021 első negyedévében jöhet az újabb bejelentés a Blizzard háza tájáról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!