Viper, Breach és Sage változtatásokon dolgozik a Riot

Viper, Breach és Sage változtatásokon dolgozik a Riot

Nem tétlenkedik a Riot, Viper, Breach és Sage is átdolgozás alatt áll.

Többször is szolgált már érdekes információkkal Ryan "Morello" Scott, a Riot egyik munkatársa. Twitches streamjei alatt előszeretettel válaszol a nézők kérdéseire, nem volt ez másképp most sem. Elmondása szerint jelenleg három ügynökre koncentrálnak igazán, Sage-re, Breach-re és Viperre.

Sage

A VALORANT gyógyítójának változásairól nem most hallunk először. Morello korábban is elmondta már, hogy nerfelni szeretnék, mivel túlságosan OP a karakter a többiekhez képest. Ahogy akkor, úgy most sem bocsátkozott részletekbe, de szavaiból az vehető ki, hogy a drasztikus nerf helyett inkább finoman próbálkoznak majd. Van amelyik képességén gyengítenek, de van amelyiken erősítenek majd,

Viper

Bár Viper nemrég kapott buffot, ami egyébként sok játékosnak tetszik is, a Riot továbbra sem elégedett a karakterrel. Továbbra sem tartják kellőképpen erősnek, így a jövőben további buffokra számíthatunk majd. Elmondása szerint már van néhány ötletük, amiket tesztelnek is, de koránt sem biztos, hogy ezek végül bekerülnek majd a VALORANTba.

Breach

Breach esetében sem kért ki részletesen a Riot terveire, de az biztos, hogy buffra számíthatunk majd. Kiemelte, hogy mennyire fontos support szerepe van Breachnek egy csapatban és ezt semmiképpen sem szeretnék elengedni. Sőt, az ügynök egyes képességin még erősítenek majd. Ugyanitt azt is elárulta, hogy a napokban felfedezett Omen exploit is hamarosan javítva lesz.


OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!