Segíts egy válasszal, töltsd ki Te is az éves magyar e-sport kutatást!

Segíts egy válasszal, töltsd ki Te is az éves magyar e-sport kutatást!

Idén is vizsgáljuk, hogy mennyit fejlődőtt a magyar e-sport piac az előző évhez képest, a kitöltők között pedig egy ajándék is gazdára talál.

A HUNESZ, az eNET, az Esportmilla és az Esport1 2021-ben immáron negyedik alkalommal készíti el az éves magyar e-sport kutatást, mely lehetőséget nyújt arra, hogy évről évre megfigyeljük a hazai piac változásait. Mivel mind a négy résztvevő számára kiemelten fontos a hazai e-sport kultúra fejlesztése, így nagyon fontos információk nyerhetőek ki ebből a felmérésből, mely a hosszútávú fejlődéshez is nagyban hozzájárul.

Pontosan ezért arra, kérünk, hogy töltsd ki Te is a 2021-es e-sport kutatást, és segítsd válaszoddal a magyar e-sport további fejlődését.

KITÖLTÖM A KUTATÁST!

Természetesen ahogy eddig mindig, úgy is most is megháláljuk a válaszokat, a kitöltők között egy Philips One Blade borotva talál gazdára.

Előre is köszönünk minden kitöltést!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



E-sport életmód - Ismét megrendezik a HUNESZ e-sport konferenciáját - Jön az ESTB!

A második önálló konferencia célja többek között az e-sportban lévő karrier lehetőségek bemutatása, a hazai és nemzetközi e-sport közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, nagy hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira, azok előnyeire.