Retro: Két éve jelentették be a crossplayt az R6S-hez és azóta is készül

Retro: Két éve jelentették be a crossplayt az R6S-hez és azóta is készül

Amit akkor még fenntartásokkal kezeltünk az mostanra biztossá vált, de azért még várni kell rá, hogy teljes pompájában élvezhessék a rajongók.

Ez már egy többszörösen visszatérő téma a fejlesztőknél, hiszen szeretnék elérni, hogy a közösség minél kisebb mértékben legyen megosztva. Bár ezt nem tudni, hogy mennyire hozná össze a rajongókat, de az biztos, hogy a 2019-es bejelentés után kellett két év, hogy tető alá hozzák a projektet. Akkor még inkább csak pletyka volt, bár alaposan megkavarta az állóvizet a Ubisoft. Mostanra viszont tudni, hogy az Ubisoft Montréal fejlesztőcsapata már javában dolgozik a Rainbow Six: Siege kapcsán azon, hogy több platform játékosbázisa virtuálisan is megmérkőzhessen egymással. Ez egyelőre úgy tűnik, hogy csak a PlayStation és az Xbox konzolokat érinti. Az Ubisoft Connect tavaly októberi bevezetése után kifejtették, hogy a szolgáltatás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy minden platformon könnyebben hozzáférjenek a kiadó tartalmához.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Borítókép forrása: https://hdn-esports.de/

Kövess Minket!