Sojourn fejlesztői videóval jelentkezett az Overwatch 2 stábja

Sojourn fejlesztői videóval jelentkezett az Overwatch 2 stábja

A karakter hamarosan saját animációs rövidfilmet kaphat. 

Április 26-án érkezik az Overwatch 2 zárt bétatesztje és a Blizzard egyre több információt oszt meg a várható újdonságokról. Nemrég bemutatták például a régóta áhított Ping rendszer működését és megerősítették, hogy Doomfist DPS helyett a Tankok kasztját erősíi majd, ráadásul a közelmúltban leleplezték a játék következő hősének számító Sojourn eredettörténetét és képességeit. 

Karakter különösen fontos a fejlesztők számára, ugyanis több mint két év után adnak ki új hőst a kezeik közül, ezért a minap egy teljes fejlesztői naplót szenteltek neki. A videóban a Miranda Moyer történetíró izgatottan mesélt az alkotófolyamatról és elárulta, hogy Sojournnak fontos szerepe volt az Overwatch feloszlatásához vezető ENSZ meghallgatáson. Mindemellett tervben van egy új animációs rövidfilm is, melyből kiderül majd, hogy a hősnő miért volt kénytelen újra fegyvert ragadni és otthagyni nyugalmas torontói életét. 

A dizájnért felelős Geoff Goodman is érdekes dolgokat mondott és kifejtette, hogy nehéz dolguk volt a fejlesztéskor, mivel a videójátékok klasszikus railgunja kiegyensúlyozási szempontból egy rémálom. Ettől függetlenül nagyon élvezték a hős koncepcióját és úgy határoztak, hogy átalakítják a fegyver működési elvét, így az erős lövések leadásához előbb fel kell töltenünk energiával. Ezen kívül igyekeztek olyan képességeket adni a karakternek, amik kiegészítik a railgunt és gyors játékstílusra kényszerítik a felhasználót. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek egyébként sikeres lehet az Overwatch 2?

  • 0 %
  • 100 %