VALORANT: Bemutatta Fade képességeit a Riot, akire feltehetőleg nem is kell sokat várnunk

VALORANT: Bemutatta Fade képességeit a Riot, akire feltehetőleg nem is kell sokat várnunk

Biztossá váltak a karakter képességei is, illetve hogy körülbelül mikor is csatlakozik a mezőnyhöz.

Tovább bővül a kiválasztható ügynökök listája a VALORANT-ban, a Riot Games ugyanis lerántotta a leplet a 19. ügynökről. Neon volt az utolsó karakter, aki idén januárban csatlakozott a karakterekhez, őt pedig Fade követi a játékba.

A karakter április 24-i bejelentésében ráadásul a képességeit is megtudhattuk. Korábban egy kiszivárgott képernyőfotóról többen állították, hogy azon a 19. ügynök minden képessége van rajta, most azonban bizonyossá vált, hogy mi az igazság:

Fade képességei

Haunt - E

Eldob egy gömböt, amely kis idő után földet ér, ezt követően egy ijesztő lénnyé alakul, amely ellenfeleket keres és ha megtalálja, a helyzetüket felfedi a játékosnak. Az ellenfél csapata el tudja pusztítani ezt a lényt.

Seize - Q

Eldob egy gömböt, amely kis idő után földet ér, ezt követően felrobban, és egy olyan zónát alakít ki maga körül, amelyből az ellenfelek nem tudnak kimenekülni.

Prowler - C

Eldob egy prowlert, amely egy egyenes vonal mentén halad. Ha ellenfelet talál, „üldözőbe" veszi, ha pedig utol is éri őket, akkor azok távolra nem fognak látni.

Nightfall (ultimate)

Egy energiahullámot szabadít el, amely a falakon is képes áthatolni. A megtalált ellenfeleket felfedi, akik ráadásul meg is süketülnek és decay állapotba is kerülnek.

Ezek alapján a korábban kiszivárgott információk csak kevés pontban tértek el a későbbi igazságtól, így nem járt messze a valóságtól az, aki ezt a képernyőfotót megosztotta.

Mikor érkezik a játékba Fade?

Nagy valószínűséggel nem is kell sokat várnunk Fade-re, a legvalószínűbb ugyanis, hogy az Episode 4 Act III kezdetével egyidőben, 2022. április 26-án válik elérhetővé. Ezt erősítheti meg az a fotó is, ami alapján Törökországban plakátokon is hirdették az új ügynököt – az ország talán azért sem véletlen, mert Fade is török származású. A plakáton a török „Çok Yakında" felirat magyarul annyit jelent, hogy "hamarosan".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Mi a véleményed Fade-ről a képességei alapján?