Hirdetés

Kiszivárgott videofelvételek alapján ilyen lesz a VALORANT mobilos verziója

Közel 1 éves fejlesztés után úgy néz ki, lassan elnyeri végleges formáját a játék.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST FALL SHOWDOWN 2022

EG vs Fluxo

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

2021. június 2-án jelentette be a Riot Games, hogy népszerű FPS-e, a VALORANT új platformra költözik: a játékkal mobiltelefonon is lesz lehetőségünk játszani a jövőben.

A játékról azonban érdemben keveset tudunk, a Riot Games azóta is csendben van róla, így nem tudjuk többek között azt sem, hogy mikor jelenik meg pontosan, illetve hogy hogyan is fog kinézni majd telefonunk kijelzőjén a fejlesztőgárda népszerű FPS-e. Kiszivárgott képeket azonban láthattunk már, ezek alapján gyorsan kiderült, hogy ugyan sok elemében hasonlítani fog a PC-s változathoz, a mobiltelefonok fizikai adottságai miatt azonban így is lesznek eltérések. Az alábbi képen például az ügynökválasztó képernyőt tekinthetitek meg.

A képernyőfotók valódiságának az adhat hitelt, hogy – szintén kiszivárgott információk szerint – Kínában már megkezdődött a játék zárt tesztidőszaka. Idáig azonban csak képeket láthattunk a VALORANT Mobile kinézetéről, a napokban egy játékos viszont egy 9 és fél perces videót töltött fel YouTube-ra. A felvételt ugyanannak a játékosnak köszönhetjük, aki a fenti karakterválasztó ablakról is megosztotta a képernyőfotót. A videó alapján a j áték kinézetileg nem sokban fog eltérni az asztali számítógépes nagytestvértől, minden funkció, amelyet amúgy is használhatnánk, kis nyomógombok képében helyet kapott a kijelzőn.

A videó pedig alább megtekinthető:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • SciFi 7 hónapja
  Valószínűleg olyan lesz, mint a mobile pubg (gyenge a rendeshez képest)
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 7 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Peta 7 hónapja
  Már várom
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!