Kiszivárgott videofelvételek alapján ilyen lesz a VALORANT mobilos verziója

Közel 1 éves fejlesztés után úgy néz ki, lassan elnyeri végleges formáját a játék.

2021. június 2-án jelentette be a Riot Games, hogy népszerű FPS-e, a VALORANT új platformra költözik: a játékkal mobiltelefonon is lesz lehetőségünk játszani a jövőben.

A játékról azonban érdemben keveset tudunk, a Riot Games azóta is csendben van róla, így nem tudjuk többek között azt sem, hogy mikor jelenik meg pontosan, illetve hogy hogyan is fog kinézni majd telefonunk kijelzőjén a fejlesztőgárda népszerű FPS-e. Kiszivárgott képeket azonban láthattunk már, ezek alapján gyorsan kiderült, hogy ugyan sok elemében hasonlítani fog a PC-s változathoz, a mobiltelefonok fizikai adottságai miatt azonban így is lesznek eltérések. Az alábbi képen például az ügynökválasztó képernyőt tekinthetitek meg.

A képernyőfotók valódiságának az adhat hitelt, hogy – szintén kiszivárgott információk szerint – Kínában már megkezdődött a játék zárt tesztidőszaka. Idáig azonban csak képeket láthattunk a VALORANT Mobile kinézetéről, a napokban egy játékos viszont egy 9 és fél perces videót töltött fel YouTube-ra. A felvételt ugyanannak a játékosnak köszönhetjük, aki a fenti karakterválasztó ablakról is megosztotta a képernyőfotót. A videó alapján a j áték kinézetileg nem sokban fog eltérni az asztali számítógépes nagytestvértől, minden funkció, amelyet amúgy is használhatnánk, kis nyomógombok képében helyet kapott a kijelzőn.

A videó pedig alább megtekinthető:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!