18

Elmúltál már 18 éves?


/

PTE PEAC–Lenovo Legion Honvéd kiesési rangadóval folytatódik a Tippmixpro CS:GO Masters

Hetedik fordulójához ért a TippmixPro CS:GO Masters csoportköre, ma este eldől, melyik csapattól búcsúzunk el először az A-csoportban.

TippmixPro CS:GO Masters A-csoportjában már továbbjutott az ONYX, a maradék három csapat sorsa pedig ma este, majd egy hét múlva dől el, ugyanis a csoportkör elérkezett a kieséses szakaszába, ahol már minden mérkőzés a túlélésről szól. Először is, a PTE PEAC és a Lenovo Legion Honvéd játszanak egymás ellen a versenyben maradásért, miután előbbi kikapott az ONYXtól az első fordulóban, utóbbi pedig a Team Plague-től a harmadikban. A ma esti mérkőzés vesztesétől tehát elbúcsúzunk az idei TMP CS:GO Masters szezonra, de a győztesre még vár egy újabb kihívás jövőhéten a Plague elleni alsó ági döntőben!

KÖZVETÍTÉS

A TippMixPro CS:GO Masters csoportköre május 9-től június 10-ig minden hétfőn (A-csoport) és csütörtökön (B-csoport) jelentkezik az Esport1 szakértőkből álló csapatának élő közvetítésével az Esport1TV Twitch csatornáján és az Esport1 beépített, pontgyűjtő felületén is. Az A-csoport következő mérkőzése tehát:

05.30. 18:00 - PTE PEAC vs Lenovo Legion Honvéd (alsó ág 1. kör)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED KI NYERI A MAI MÉRKŐZÉST?

  • 0 %
  • 100 %