Hivatalosan is bemutatkozott az Overwatch következő hőse, Junkerqueen

Hivatalosan is bemutatkozott az Overwatch következő hőse, Junkerqueen

A karakter előreláthatólag októberben, az Overwatch 2 indulásával együtt debütál majd. 

Tegnap este tartották az Xbox & Bethesda Games eseményt és a Microsoftos felvásárlás miatt helyet kaptak a programban a Blizzard játékok, így az Overwatch 2 is. A műsor folyamán kaptunk egy új előzetest, melyben a fejlesztők leleplezték, hogy a játék korai hozzáférésű változata október 4-én érkezik meg a battle.net kliensbe, ráadásul az eredeti Overwatch tulajdonosai külön ajándékokat kapnak majd. Részletek az alábbi cikkben!

A rövid előzetesben egyébként feltűnt az évek óta a levegőben lógó Junkerqueen is, akiről később egy teljes értékű animációs rövidfilmet is közzétettek a show folyamán. Az alábbi videóban megtekinthetitek az ízig-vérig badass hősnőt, ahogy felkészül a Junkertowni aréna egyik küzdelmére és szembe találja magát a város aktuális királyával, illetve két másik harcossal. Reméljük, a csütörtök este 7 órakor startoló fejlesztői stream során már játékmenettel is előrukkol a Blizzard.  

A karakter egyébként a tankok kasztját erősíti majd és a látottak alapján úgy tűnik, igazak voltak a pár hónappal ezelőtt kiszivárgott pletykák a képességeit illetően. Bejött például a lefűrészelt csövű shotgun és a bumeráng szerű balta, ez alapján pedig valószínűleg a bleed effekt is központi eleme lesz a hősnő kitjének. 

Nektek hogy tetszik a Junkerqueen? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!