Íme egy Minecraft-pálya, melyet még a Blizzard is megdicsért

Amennyi legendás helyszín található meg a World of Warcraft-ban, hogy nem is csoda, ha Minecraftban is elkészítik ezeket – az egyik rajongó megvalósítását viszont maga a Blizzard is megdicsérte.

Számtalan elképesztő projektet valósítottak már meg a játékosok Minecraftban, legyen az egy valódi, vagy egy képzeletbeli (például egy másik játékban szereplő) helyszín megvalósítása is. Több példát is fel lehet hozni a múltból, elkészült már többek között:

Ezúttal egy játékos, Yunetahel készítette el a World of Warcraft egyik helyszínét, Stormwindet. Stormwind (vagy másik nevén Stormwing City) az ugyanezen névvel ellátott terület fővárosa, Azeroth legnagyobb, emberek lakta települése. Nem kis feladatnak ígérkezett tehát a Minecraftban való megvalósítása, a munkálatok nem is fejeződtek be, egy videót azonban megosztott már eddigi haladásáról Twitteren – melyet a Warcraft hivatalos, francia nyelvű profilja is megosztott, azzal a kísérőszöveggel, hogy:

„Alig várjuk, hogy lássuk a végeredményt - bravó!"

Azt nem tudni, hogy mikorra lesz befejezve a munka, ha viszont a jelenlegi állapotot is szívesen megtekintenéd, úgy az alábbi videóban megteheted.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hogy tetszett a játékos munkája?