Riport: A Complexityből érkezik a G2 új játékosa

Riport: A Complexityből érkezik a G2 új játékosa

Már csak irányítót kell találnia a G2-nak őszre, miután megszerezhették a Complexity egykori sztárját a riportok alapján.

A G2 nagyon közel áll hozzá, hogy leigazolják Justin „jks” Savage-et a Complexitytől – állítja forrásaira hivatkozva a Dexerto és a 1pv.fr. Az ausztrál játékos JACKZ helyét veheti át a kezdőben, aki átigazolási listára került nemrég. Jks leigazolása érthető, de ugyanennyire meglepő is. Kassad állítása szerint ahhoz képest, mennyit játszott az elmúlt egy évben, igen borsos ára van. A G2 még keresi Aleksib utódját, egyelőre nem tudni, ki lesz a befutó. A hírek szerint, ha nem találnak mást, a finn irányító beugorhat még a kezdőbe a nyári szünet utáni versenyeken.

A G2 cseréire azt követően kerülhet sor, hogy a tavaszi szezonjuk egy erős IEM Katowice után bukást hozott bukás után. Korán kiestek a PGL Major Antwerpenről, 5-6. helyen végeztek Dallasban, 3-4. helyen a BLAST Premier döntőjén, 9-12. helyen Kölnben. A kölni kiesés után Carlos, a G2 vezetője azt tweetelte, hogy „sok gondolkodnivalóm van”, innen már sejthető volt, hogy változások jönnek. Egy korai, kevésbé megbízható riport szerint Aleksib és XTQZZZ is kikerült a csapatból, ám ez csak félig lett igaz, az edző megcáfolta az értesülést. Nem sokkal ezután Aleksib elismerte, hogy átigazolási listára került. Egy újabb riport pedig JACKZ-ről állította ugyanezt.

A G2 felállása a riportok alapján

Nemanja ⁠huNter-⁠ Kovač
Nikola „⁠NiKo⁠” Kovač
Ilya „⁠m0NESY⁠ Osipov
Justin „jks” Savage

Rémy ⁠XTQZZZ⁠ Quoniam (edző)

Audric „⁠JACKZ⁠ Jug (átigazolási listán)
Aleksi ⁠Aleksib⁠” Virolainen (átigazolási listán)

Az átigazolási időszak legfrissebb hírei egy helyen

Borítókép: HLTV/theMAKKU

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!