Rajongói kérésre változtatott az Overwatch 2 egyik pályáján a Blizzard

Rajongói kérésre változtatott az Overwatch 2 egyik pályáján a Blizzard

A fejlesztők végeztek néhány átalakítást Midtown pályaudvarán. 

A hét elején indult az Overwatch 2 legújabb bétája, melyben temérdek újdonság vár a szerencsés kiválasztottakra vagy a Watchpoint Pack megvásárlóira, mint például az új térképek és játékmódok, a temérdek karakter változtatás, továbbá az immár játszható Junker Queen. A Blizzard mindemellett kicsit felturbózta a hősök kinézetét is és elérhetővé tették az OW2 Classic skineket, ha még nem láttátok őket, az alábbi cikkünk galériájában megcsodálhatjátok őket. 

Ezekkel a bétatesztekkel egyébként a fejlesztők nem titkolt célja az, hogy minél több visszajelzést gyűjtsenek be a játékról, hogy az októberben esedékes induláskor minden flottul menjen. Alapvetően a hősök közti kiegyensúlyozása és a program stabilitása a fő szempontjuk, azonban nemrég teljesítettek egy elsőre különösnek hangzó, mégis szívmelengető rajongói kérést is. Adott a New York városa által inspirált Midtown névre hallgató pálya, ahol van egy állomás, melynek padjai az „ellenséges architektúra” szellemében készültek. Gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a dizájn miatt egy hajléktalan például nem tudja rajtuk álomra hajtani a fejét, ami feltűnt egy ClearTogether nevű játékosnak és szóvá tette a Twitteren. A fejlesztők nem mentek el szó nélkül a dolog mellett és a legutóbbi frissítésben már lecserélték a padok kinézetét. 

Egyeseknek mindez igencsak triviális változtatásnak tűnhet, azonban nem szabad elmenni a tény mellett, hogy az Overwatch mögött álló csapat temérdek teendői dacára még erre is szakított időt. Ezen kívül a gesztus mindenféleképpen figyelmes, hiszen remélhetőleg gyerekek milliói játszanak majd az OW2-vel, akik legalább azt láthatják, hogy a világ egy jobb hely is lehet a jövőben. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!