R6S: Ezek a legjobb képességek a játékban

R6S: Ezek a legjobb képességek a játékban

Mindegyik operátornak saját képessége van, nem egyszerű kiválasztani a legjobbat, ha egyáltalán létezik ilyen.

A Rainbow Six Siege olyan mint egy sakk játszma, minden lépésnek, minden szereplőnek, minden bábunak vagy esetünkben operátornak megvan a saját szerepe. Minden pályán kulcsfontosságú a helyes operátor választás, akárcsak az, hogy miként használjuk azok képességeit. De melyek azok az operátorok és képességek, melyek minden meccsen jól jönnek?

Ezúttal összeszedtük a jelenlegi talán legerősebb és leghasznosabb képességeket, hármat-hármat védő és támadó oldalról. Természetesen mindegyik képesség eltérő és egyedi, ezért elég nehéz kiválasztani csak hatot közülük és persze mindenkinek más véleménye lehet az egyes képességekről. A számok azonban nem hazudnak, a statisztika alapján ezek az operátorok és ezek a képességek a leghasznosabbak.

Mira - Black Window

A Black Window rendkívül egyszerű okból került a lista élére. Az ablak olyan anyagból készült ami átlátszó, viszont csak az egyik oldalán. Mondanunk sem kell, hogy ez mekkora előnyt adhat egyes helyzetekben. A Ubisoft sokat próbált alakítani Mirán, a legtöbb játékos szerint még most sem tökéletes, de majd talán egyszer.

Valkyrie - Black Eye

Az utóbbi időben Valkyriet sem kímélték a fejlesztők, több nerfen is átestek a kamerák, amiknek köszönhetően nem kapnak jelet, ha kintre dobják azokat. Ennek ellenére az az információ, amiket egy jó helyen elrejtett kamera biztosít, minden pénzt megér a védő csapat számára.

Smoke - Smoke Canister

Smoke speciális gránátjai rendkívül erősek. A gáz amit tartalmaz 10 másodpercig tart, ami egy 1vX helyzetben remek segítséget nyújt, ha ki akarunk például szorítani egy támadót a lerakóról vagy, ha meg akarjuk szakítani a plantet. 

Thatcher - EMP 

Thatcher a legutáltabb operátor a profi e-sport meccseken és a rankedeken egyaránt, ennek az oka pedig az említett gránát. Ez a kis eszköz, a jó helyre dobva, minden környező védő gadgetet deaktivál. Ugyan elpusztítani már nem tudja azokat, de ez sem állítja meg őt attól, hogy az egyik leghasznosabb támadó operátor legyen az egész játékban. Feltéve ha nem tiltják ki.

Finka - Adrenal Surge

Ez nem egy gránát, nem is egy kamera, mégis 1 másodperc alatt képes minden kört megváltoztatni a támadók részéről.  Mihelyt Finka használja a képességét, minden támadó - beleértve őt magát is - plusz életerőt és könnyebb fegyverkezelést (kisebb szórás, kisebb visszarúgás) kap. Nem véletlen, hogy ő az egyik legerősebb operátor jelenleg.

 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!