Hirdetés

R6S: Bejelentették a Rainbow Six Mobile bétájának kezdetét

Alig várjuk már, hogy végre mi is kipróbálhassuk a játékot!

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege Mobile zárt bétatesztje idén ősszel érkezik. A tesztelni vágyó játékosoknak már lehetőség van az előregisztrációra, egyelőre azonban csak Google Playen, az iOS-es tábornak még kicsit várnia kell.

Néhány órával az Androidos bejelentés után, a Rainbow Six Siege Twitter oldalán posztoltak a fejelsztők a játék iOS-es jövőjét illetően. A csapat állította, hogy erősen dolgoznak egy iOS-verzión és, hogy a játékosok nem kell már sokat várniuk rá. Ha szeretnél regisztrálni a béta tesztre, a Ubisoft hivatalos Rainbow Six Mobile weboldalát felkeresve van rá lehetőséged, csak a szükséges lépéseket kell követni.

Milyen pályákat lehet kipróbálni mobilon?

Jelen pillanatban összesen két pálya hivatalos, Bank és Border. Nem rossz, mindkét mapot szeretjük, de azért bízunk benne, hogy később még több pályával bővül majd a játék.

Melyik operátorokkal tudunk játszani mobilon?

A Rainbow Six Mobile nem fogja tartalmazni az összes Siege operátort. De így se maradunk tartalom nélkül, a játékosok kedvencei az első naptól kezdve játszhatóak lesznek, például Ash, Thermite, Thatcher és Jager is. A szerepek változatlanok maradnak, a hard-breacherek kulcsfontosságúak a támadásban, míg védelemben kedv szerint próbálhatunk Bandit-trickelni vagy Jagerrel roamolni a pályákon. Úgy tűnik, hogy méltó mobilos átiratot kap az R6S, alig várjuk, hogy végre mi is kipróbálhassuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!