K&H MNEB-HO: A jó hangulat és a minél több győzelem a Scoopididup célja

K&H MNEB-HO: A jó hangulat és a minél több győzelem a Scoopididup célja

Az automatikus kvalifikációt jó eredménnyel és még jobb hangulattal szeretnék megkoronázni.

2022. augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa offline döntője a Gamerlandben. 12 csapat küzd meg a kétnapos tornán az 500 000 forint összdíjazású, szezon végi tornán, melyért az együttesek közel 1 évet küzdöttek.

A tornán a ponttáblázat első 10 helyezettje automatikusan ott lehet, míg további 4 csapat egy online, vigaszágas-kieséses rendszer pótselejtezőn csaphatott még össze a hátralévő két férőhelyért. A versenyt megelőzően minden résztvevő csapatot megkerestünk 1-1 interjúval, az eddigieket alább olvashatjátok:

Harmadik csapatként a Scoopididup együttese mutatkozhat be, amely bár 11. helyen zárt a ponttáblázaton, egy előrébb végző csapat visszalépett a tornától, így automatikusan részt vehet a Szuperkupán. A csapat tagjai:

  • Polip17
  • Rusi
  • Tabi
  • Sound (csere)

Az Alcohol Damaged Penguin Squad visszalépése miatt ugyan 11-ek lettetek a ponttáblázaton, de automatikusan ott lehettetek az offline döntőn. Mennyire dobta ez fel a csapaton belüli hangulatot?

„Kifejezetten magabiztosak voltunk abban, hogy a legjobb 12-ben bent leszünk, így a Szuperkupára sikerül kvalifikálnunk, szóval a hangulat nem nagyon változott. Ezzel a kis extrával viszont a kvalifikációnak a súlya lekerült rólunk. Alapvetően pozitív a hangulata a csapatnak, nagyon örülünk, hogy részt vehetünk az eseményen, és kíváncsian várjuk, hogy mit tudunk elérni LAN körülmények között."

Mondhatjuk, hogy a csapat magja igazából még a 2021-22-es szezon előtt állt össze, még úgy is, hogy Tabi játékosként csak tavasszal debütált a csapatban. Ez a régi ismeretség mennyire szolgált szerintetek előnyötökre a mérkőzések során?

„Kommunikáció szempontjából sokat segít, hogy régebb óta ismerjük egymást. Emellett pedig a csapatnak az összhangja is sokat javult annak köszönhetően, hogy már lassan 1 éve együtt játszunk."

Korábban egyikőtök sem szerepelt még offline rendezésű tornán. Van bármiféle izgulás, hogy a nézők, a rajongók előtt kell majd szerepelnetek?

„Nincsen különösen bármilyen negatívan befolyásoló érzésünk. Nagyon várjuk már, és biztos, hogy élvezni fogjuk az egész Szuperkupát."

Milyen céllal vágtok neki a Szuperkupának, mi az az eredmény, amit mindenképp el szeretnétek érni a versenyen?

„Nincs specifikus helyezés amit el akarunk érni, minél több mérkőzést meg szeretnénk nyerni, úgy nagyjából ennyi. Az erősebb csapatok ellen, ha nem is nyerünk, de ha már a tempót fent tudjuk tartani, az már felér egy győzelemmel. Emellett persze szeretnénk jól is érezni magunkat az egész eseményen."

Van-e már tervetek a következő szezonra? Folytatjátok együtt, vagy lesz játékosváltozás?

„Ilyen távolságokba még nem tekint a csapat. Leginkább attól függ, hogy a Rocket League-en kívüli életünk mennyire engedi a részvételt. Jelenleg még nem beszéltünk játékoscseréről vagy csapatváltásról."

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság - Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre, Budapesten a Gamerlandben. Ha a helyszínen szeretnéd követni a mérkőzéseket, úgy regisztrálj nézőnek ezen az oldalon (a belépés mindenki számára ingyenes), de a találkozókat online a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján is élőben megtekinthetők.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!