R6S: Mikor kezdődik a Berlin Major?

R6S: Mikor kezdődik a Berlin Major?

Nem már kell sokat várni és kezdődik az R6S egyik legrangosabb versenye!

A Rainbow Six Siege profi e-sport ága kevesebb, mint egy hét múlva egy igazán neves nemzetközi tornával tér vissza. Megtörtént a sorsolás, összeálltak a csapatok már csak a kezdésre várunk, ami mikor is lesz?

Mikor kezdődik a verseny?

A Berlin Major augusztus 15-én kezdődik és egészen augusztus 21-ig, vagyis jövő hét vasárnapig tart. A csoportkörök az első három napon kerülnek lejátszásra, csütörtökön szünetet tartanak a továbbjutott csapatok, pénteken folytatódik a torna a rájátszással, a nagydöntő pedig vasárnap kezdődik. Ekkor számíthatunk majd a Y7S3 részletes bemutatójára is.

Hol rendezik a Majort?

A Berlin Major egy rendkívül híres környéken kapott helyszínt, pontos nevén a Theatre am Potsdamer Platz-ot látogathatják a nézők, alig három kilométerre a híres Alexander Platz-tól.

Kik játszanak a héten?

Összesen 16 csapatnak van jelenése Berlinben. Mindegyik régióból 4-4 szervezet kvalifikálta magát a versenyre, közülük kerül majd ki a végső győztes.

A közönség kedvence a G2 csapata, akiknek nagyon nehézkes útjuk volt idáig az EUL-ből, de csak sikerült kijutniuk a versenyre és ha már ott vannak, akkor a lehető legelőkelőbb helyen szeretnének végezni. A szurkolók többsége a DWG KIA csapatát is esélyesnek tartják a győzelemre, a koreaiak számítanak messze a legjobbnak a jelenlegi APAC-csapatok körében. A brazil csapatoknak ez az első Major élménye az utóbbi időben, hiába kvalifikálták magukat a Charlotte Majorre, gondjaik akadtak a kiutazással, amiért nem tudtak részt venni a versenyen. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!