Kisorsolták a Magyar E-sport Válogatott eFootball játékos, BendeJuice Eb ellenfeleit

Kisorsolták a Magyar E-sport Válogatott eFootball játékos, BendeJuice Eb ellenfeleit

A TrollFoci játékosa parádés játékkal harcolta ki korábban az Európa-bajnoki részvételét és most újabb megmérettetés vár rá Montenegróban.

Hihetetlen játékkal lepte meg a mezőnyt a PlayIT-en megtartott válogató versenyen a TrollFoci e-sportolója, BendeJuice, miután egyetlen párharcot sem veszítve megnyerte a tornát és ezzel ő húzhatja magára az idei nemzetközi versenyeken a magyar e-sport válogatott mezét. A válogató versenyen nyújtott teljesítményéről bővebben az alábbi cikkben olvashattok:

Szeptember 6. és 10. között rendezik meg Podgoricában, Montenegróban az eFootball Európa-bajnokságot, melyen a HUNESZ-nek köszönhetően hazánk is képviselheti magát. Magyar színekben BendeJuice vehet részt az eseményen, a napokban megtartott sorsolás után pedig már azt is tudni, hogy melyik csoportba került. Bende a C csoportban küzdhet majd a továbbjutásért és ehhez Izrael, Koszovó, valamint Grúzia legjobbját kell majd felülmúlnia. Minden csoportból a két legjobb játékos jut tovább a playoffba. Két öt fős mellett 4 db négy fős csoport alakult ki a résztvevő nemzetekből.

Az elismerésre méltó szereplés és a pénznyeremény mellett, más fontos hozadéka is lehet mér a versenynek, hiszen az Európa-bajnokságon keresztül kvalifikálhatja magát Bende a 14. IeSF világbajnokságra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!