R6S: Ilyen lett a legújabb skincsomag, íme a Torrid Jungle universal bundle

Jött egy új univerzális bundle, de nem túl izgalmas.

Néhány napja végre a Rainbow Six Siege éles szervereire is bekerült az Operation Brutal Swarm. Az új operation megjelenésével együtt rengeteg új változás érkezett a játékba, többek között egy új operátor, a korlátlan ideig elérhető Stadium Bravo pálya és egy új season battle pass is. 

Ezek a változások mind rendkívül nagy mértékben befolyásolják a játékot és kifejezetten izgalmasak, de van valami, amit egyik szezon kezdetnél sem felejthetünk el: a seasonal skin. Az Operation Brutal Swarm szezonális kinézete a Torrid Jungle bundle lett. Ne felejtsük el, hogy a seasonal kinézetek univerzálisak, vagyis bármelyik fegyverre felhasználhatjuk. 

Torrid Jungle Bundle

Az Operation Brutal Swarmnak a dzsungel a legfőbb témája, épp ezért nem is meglepő, hogy a skin is hasonló témájú lett. A csomagban három kinézetet szerezhetsz be, egy univerzális fegyverkinézetet, egy szintén univerzális kiegészítő skint és a charmot. A csomag 45.000 renownba, vagy 1080 R6 Creditbe kerül és a boltban tudod megvenni, egészen a jelenlegi szezon végéig bármikor. A skinek kétségtelenül illenek az új operationhöz, de azért többek szerint elég unalmas.

Milyen univerzális skinek vannak még?

Ha esetleg a Torrid Jungle bundle nem nyerte volna el a tetszésedet, akkor sincs okod az aggodalomra. Rengeteg más új skin vár a boltban, melyek jóval mutatósabbak is lehetnek, mint a Torrid Jungle.

Jelenleg 12 különböző univerzális skin közül választhatsz. A legdrágább ezek közül a Diamond, amit potom 90.000 renownért lehet megszerezni. R6 Credit ebben az esetben nem játszik, ezért egy igen hosszú farmolás vár rád, ha meg szeretnéd venni. Ha még mindig nem találsz egy neked tetsző skint, akkor érdemes megnézned az R6 Share skineket. A játék legszebb kinézetei szerepelnek a listán, amiket akár itt is meg tudsz nézni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!