7 millió eladott példányt ért a Cyberpunk 2077 számára az Edgerunners?

7 millió eladott példányt ért a Cyberpunk 2077 számára az Edgerunners?

Te is a 20 millió Cyberpunk 2077 játékos egyike vagy?

Nincs olyan játékos manapság, aki ne hallott volna a Cyberpunk 2077-ről. Lehet, hogy imádod a játékot, lehet, hogy utálod, de biztosan volt valami közöd hozzá. A játék beírta magát a videojátékok történelemkönyvébe és bár nem volt tökéletes az indulás, a fejlesztők szorgalmasan javították a hibákat, fejlesztették a programot és ma már egy szinte tökéletes Cyberpunk 2077-et játszhatunk.

Újabban pedig a játék egy fantasztikus animével bővült, az Edgerunners jött, látott és győzött, mindenkit megnyert magának a sorozat. Az anime alaposan felpörgette a játékot is, a Cyberpunk 2077 visszatért a Steam legtöbbet játszott játékainak listájára és már megelőzte a cég másik nagy programját, a The Witcher 3-at is.

Ma pedig újabb mérföldkőhöz ért a játék, a Cyberpunk 2077 átlépte a 20 milliós eladást! Anno 8 millió darabot rendeltek elő a játékból, a megjelenés hónapjában pedig 13 millióra rúgtak az eladások. Az azóta felgyülemlett 7 milliót nem egyedül az Edgerunners kalapozta össze, lassan, de biztosan nőttek a számok, de az biztos, hogy az anime most alaposan hozzájárult ahhoz, hogy elérjék a fejlesztők a 20 milliós álomhatárt.

2023-ban jön majd a játék első és utolsó DLC-je, de mi már azt várjuk igazán, hogy miként folytatódik a széria. Sokszínű és izgalmas a Cyberpunk 2077 világa, gyakorlatilag bármilyen játékkal, bármilyen történettel folytatni lehetne és bízzunk benne, hogy folytatni is fogják.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!