Nem jött össze a csoda, kiesett Bende az eFootball Európa-bajnokságról

Nem jött össze a csoda, kiesett Bende az eFootball Európa-bajnokságról

A legjobb harmadik helyért hajtott a második napon, végül azonban három vereséggel zárta a montenegrói tornát és ezzel búcsúzott Montenegrótól.

Az első nap nem indult jól, de megmaradt a remény, hogy a magyar e-sport válogatott eFootball játékos, BendeJuice kiharcolhassa a részvételét a rájátszásba, ehhez viszont a visszavágókon kellett bizonyítani a C csoportban.

A Koszovó elleni döntetlen után még jó néhány pontra volt szüksége a TrollFoci e-sportolójának, hogy legalább a két legjobb harmadik közé bekerüljön. Már csak azért is, mert az első játéknap után a D csoportban Észak-Macedónia 2, míg az F csoportban Ukrajna 4 pontig jutott, ezzel pedig már eleve előnyből várták a csütörtöki napot.

Nem sokon múlott a nyitónapon sem a pontszerzés és ez a tendencia sajnos folytatódott a második napon is. Grúzia ellen volt is Bendének néhány villanása, de egyiket sem sikerült gólra váltania, majd jött a 63. perc, amikor is a magyar játékos eladta a tizenhatosa előterébe a labdát, ellenfele pedig ez ebből indított gyors akciót góllal fejezte be. Erre nem sikerült Bendének válaszolnia, így a második napot is vereséggel indította.

Magyarország (Bende) 0:1 Grúzia

Ezt követte a mindent eldöntő találkozó Izrael legjobbja ellen. A 37. percben ismét a középpályán egy eladott labdából tudott megindulni Bende ellenfele, ezen a tornán pedig az ilyesfajta hibákat kegyetlenül megbünteti. Két passzból gyakorlatilag az izraeli játékos találatot szerzett. Erre Bende minden eddiginél többet támadott és a 66. percben Cristiano Ronaldoval 20 méterről ráfordult a kapura és hatalmas bombával egyenlített. Nem sokkal ezután viszont az izraeli extra fokozatra kapcsolt és sorra dolgozta ki a helyzeteit, melyekből egyet a hálóba is juttatott.

Magyarország (Bende) 1:2 Izrael

A szinte tét nélküli utolsó mérkőzésen újfent egyetlen gól döntött. Mindkét oldalon brillíroztak a kapusok, bár a 78. percben sokadjára sem sikerült felszabadítani a kapuját Bendének, aminek eredményeként egy szép labdajáratás végén a hálóba tudta passzolni a koszovói a labdát a cserejátékos Elangával.

Magyarország (Bende) 0:1 Koszovó

A csoport végeredménye az alábbiak szerint alakult:

  1. Grúzia 6 meccs / 16 pont
  2. Izrael 6/13p
  3. Koszovó 6/4p
  4. Magyarország 6/1p

A negyedik hely pedig egyértelműen azt jelenti, hogy Bende és ezzel Magyarország számára is véget ért a Montenegróban zajló eFootball Európa-bajnokság. A torna döntőjét egyébként pénteken 14:45 perckor élőben követhetitek a twitch.tv/esport3tv csatornáján.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!