Egyedülálló kiegészítővel tiszteleg a rákban elhunyt Valorant-rajongó előtt a Riot Games

A Riot Games ingyenes kozmetikai elemmel tiszteleg az eltávozott tinédzser előtt.

Corbin hatalmas VALORANT-rajongó volt, aki azt kérte a Make-A-Wish alapítványon keresztül, hogy megvalósulhasson az álma, és egy saját VALORANT pisztoly skint tervezhessen. Néhány nappal a kérése után sajnos legyőzte a betegsége, de a családja nem akarta veszni hagyni a kívánságot, és az internet népéhez fordult. Ez egyaránt felkeltette a játékosok és a fejlesztők figyelmét, akik fel is vették a kapcsolatot a rokonokkal.

Még év elején történt, hogy Corbin bátyja megosztotta a grafikusokkal terveket, melyeket a csillagok és az űr ihletett. A Riot Games rögtön munkához látott, hogy a lehető leghamarabb méltó emléket állíthassanak a fiatal rajongónak.

Ragyogj, Corbin. Az EP5//Act3 Battlepass ingyenes elemeként a „Corbin’s Light” Gun Buddyt azért hoztuk létre, hogy megünnepeljük Corbint, a VALORANT közösségünk tagját." – áll a VALORANT bejegyzésében.

Catalina Faerman – a Riot Games művésze – elmondta, hogy megtiszteltetés volt számára ezen dolgozni, hiszen csak nemrég óta tagja a VALORANT csapatának, és rögtön egy ilyen jelentőségteljes feladattal bízták meg. Igyekeztek olyanra formálni a fegyvertárs itemet, hogy Corbin elképzeléseit is magába foglalja, hiszen mindenki számára nagy jelentőséggel bír.

„Legfőképpen Corbinnak és a játékosainknak köszönhetem, hogy inspiráltak minket, és lehetőséget adtak arra, hogy alkossak nekik. Hihetetlenül büszke vagyok Corbin's Light-ra, és ezt az élményt mindig magammal fogom vinni." – írta Faerman.

Corbin's Light tehát ingyenesen megszerezhető lesz Battle Pass-ből, de a Riot Games további adományokkal is támogatja a Corbin családja által létrehozott jótékonysági szervezetet, melynek a célja, hogy enyhítse a rákkal küzdő családok kezelési terheit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!