Így k0nfigolta ki magát a Majorről Sadokist

Így k0nfigolta ki magát a Majorről Sadokist

Gaulesékkel került összetűzésbe a kanadai kommentátor – nagy hiba volt.

Sadokist múlthét szombattól kezdve már nem szerepel az IEM Rio Major nemzetközi közvetítésén, mert kirúgták, miután konfliktusba került péntek este egy hotelben. Sem Sadokist, sem az ESL nem árult el erről részleteket a bejelentéskor. Most a Jaxon járt utána az esetnek, így megbízható forrásból tudjuk, hogy a brazil közvetítés stábjával, Gaulesékkel került összetűzésbe a kanadai kommentátor – k0nfig stílusban.

A Jaxon szerint a nemzetközi közvetítés stábjának tagjai, csapatok és tartalomgyártók közösen mentek el a tengerpartra szórakozni múlthét pénteken. Ezt követően visszamentek a hotelbe, Sadokist pedig a közös számítógépterembe ment, ami kommentátoroknak és műsorvezetőknek van fenntartva. Amikor odaért, Gauleséket találta ott, ez pedig a források szerint nem tetszett az ittas kanadainak. Különösképp zavarta, hogy Gaules streamelni készült onnan és kamerával volt felszerelve.

Egy forrás szerint „harcias és agresszív” volt Sadokist, annak ellenére, hogy a brazilok elsőre higgadtan reagáltak. Sadokist viszont kikelt magából, amiért a brazilok „az angol stáb” szobájában voltak. Egy ponton egy frizbit hajított az egyik brazilhoz, amitől a helyzet eszkalálódni kezdett. Végül több forrás szerint is azzal ért véget a dolog, hogy Sadokist kézzel betört egy TV-t a szobában, agresszívan üvöltözött egy alkalmazottal, majd a biztonságiak és az ESL emberei a szobájába kísérték, ahol távozásra szólították fel. Reggel két dolog fogadta őt a Jaxon félig viccnek szánt megjegyzése szerint: másnaposság és egy repülőjegy haza.

Nem ez volt a kanadai kommentátor első rodeója az alkohollal és a nyilvánossággal: 2018-ban szülinapi mámorban, erősen ittas állapotban ült le streamelni és rasszista megjegyzéseket tett, agresszív volt, valamint öngyilkosságra buzdított.

KÖZVETÍTÉS, MENETREND

Kövesd élőben az IEM Rio Majort magyar nyelven az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén az alábbi menetrend szerint:

November 8. – kedd
15:00 - MOUZ vs ENCE
18:30 - BIG vs NAVI
21:00 - Liquid vs Spirit

Borítókép: ESL
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!