Hirdetés

Fortnite: Star Wars őrület az Item Shopban

Rengeteg új tartalom érkezett a Battle Royale-ba, és ez teljesen felforgatta a játékot.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

Izgalmas hetek állnak mögöttünk, hiszen most zajlott a játék minden évben legjobban várt eseménye, a Fortnitemares. Sajnos az idei halloweeni event nem igazán sikerült kiemelkedőre, és a közösség többsége inkább csalódottan várta a végét. Annak ellenére, hogy kaptunk külön játékmódot, új fegyvert és sok menő skint, most nem sikerült megteremteni a szokásos hangulatot, amiért mindenki annyira imádta.

Kicsit olyan érzésem van, mintha már előre készült volna a játékosok negatív reakciójára az Epic Games, hiszen ahogy a 22.30-as frissítéssel véget ért az esemény november 1-én, azzal a lendülettel egy újabb kezdődött, a Skywalker Week.

A Skywalker hét keretében visszatért a játékba a fénykard, az E-11 Blaster Rifle, a Pulse Rifle, valamint a Junk Rift. Természetesen nem maradtunk új kozmetikai elemek nélkül sem, és a több hónapos szivárogtatásoknak megfelelően, megvásárolhatjuk Skywalkert, de Leia Organa és Han Solo is beszerezhető a boltból. Az érkezett itemeket az alábbi galériában tekinthetitek meg:

Luke Skywalker

A galériáért kattints a képre!

A Star Wars rajongókat biztosan kárpótolja ez az esemény az elmúlt hetek történéseiért, de kérdéses, hogy mennyiszer játszhatja még el az Epic a különböző kollaborációk ismételgetését anélkül, hogy a játékosok ráunnának. Az új skineknek nyilvánvalóan mindenki örül, de a fénykardok pár havonta történő ki és bevétele egy idő után veszít a varázsából, és ez nálam már megtörtént, arról nem is beszélve, hogy minden egyes alkalommal teljesen felborítja a Battle Royale aktuális erőviszonyait.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Ti örültök az együttműködésnek?

  • 25 %
  • 0 %
  • 13 %
  • 63 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • ChrisKing844 2 hónapja
    Unom már ezt a sok crossovert...
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!