Hirdetés

3 hét múlva debütál LAN-on Anubis

A csapatoknak december 14-ig lesz ideje felkészülni a Dust2-mentes életre.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

A BLAST Premier őszi döntője még messziről elkerüli Anubist, de a három hét múlva esedékes World Finalön már biztosan a map pool része lesz a Valve új üdvöskéje. Ezzel együtt az M4A1-S és az AWP nerfök is Abu-Dzabiban debütálnak tier 1 LAN-on.

A BLAST Premier szervezői a frissítés után nem sokkal jelentették be, hogy még a korábbi patchet használják Koppenhágában. Ez egy logikus döntés volt a részükről, hiszen a csapatoknak néhány napja lett volna felkészülni a teljesen új pályából, ami még közel sem tökéletes jelen formájában. De a World Finalön ezt már nem tehették volna meg. A résztvevők egyszerűen nem találtak volna Dust2-höz gyakorlópartnert, mert addigra már mindenki Anubisra fog koncentrálni.

A BLAST Premier World Finalön – 2022 utolsó tier 1 LAN-ján – nyolc csapat küzdhet majd a milliódolláros nyereményalap oroszlánrészéért. A FaZe, a NAVI, a Vitality és az Outsiders már biztosan játszanak Abu-Dzabiban – hozzájuk csatlakozik még további négy csapat. Amennyiben a FaZe vagy a NAVI nyer Koppenhágában, akár négyen is a BLAST ranglistájáról juthatnak ki a december 14-18. közti tornára.

KÖZVETÍTÉS, MENETREND

Kövesd élőben a BLAST Premier őszi döntőjét magyar nyelven az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén az alábbi menetrend szerint:

November 23. – szerda
10:00 - FaZe vs OG
13:00 - Heroic vs NIP
16:00 - NAVI vs Fluxo
19:00 - Liquid vs G2

November 24. - csütörtök
10:00 - A csoport kiesési meccs
13:00 - A csoport továbbjutási meccs
16:00 - B csoport kiesési meccs
19:00 - B csoport továbbjutási meccs

November 25. - péntek
14:30 - Negyeddöntő #1
19:30 - Negyeddöntő #2

November 26. - szombat
14:30 - Elődöntő #1
19:30 - Elődöntő #2

November 27. - vasárnap
16:00 - Showmatch
17:30 - Döntő

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!