Februárban láthatjuk majd a The Flash első előzetesét

Februárban láthatjuk majd a The Flash első előzetesét

Amennyi balhé volt már a DC és ekörül a film körül... azon is csodálkozunk, hogy ez tényleg elkészülhet.

Óriási átalakuláson megy a DCEU. James Gunn és Peter Safran átvették az irányítást és teljesen új alapokra helyezik a DC-filmek jövőjét. A Wonder Woman 3. részét már törölték, Henry Cavillnek le kellett mondania Superman szerepéről és Black Adamet sem mostanában láthatjuk majd újra a vásznon.

Persze vannak filmek, melyeken már évek óta dolgozik a stúdió, törlésük súlyos veszteségeket okoznak, így azok már ha törik, ha szakad, de mozikba kerülnek. Még akkor is, ha az adott film körül óriási botrányok volt az utóbbi hónapokban és a már a friss vezetőváltás hatása is érezhető lesz rajta.

Arról a The Flash filmről beszélünk, ami alapvetően roppant izgalmas is lehetne, hiszen végre a Flashpoint sztorit dolgozza majd fel és számos neves DC karaktert mozgat majd, akár több verziót is egyetlen karakterből. Szerepelni fog benne például Ben Affleck és Michael Keaton Batmanje is. A főszerep persze továbbra is Ezra Milleré, aki 2022-ben szinte csak botrányaival került a hírekbe. Garázdaság, betörés, kiskorú veszélyeztetése, letartóztatás, válságmeeting... leginkább így lehetne összefoglalni a fiatal színész idei teljesítményét.

A DC mégsem rúgta ki őt, megtarthatta Flash karakterét, már ami a 2023-as filmet illeti. Utána aligha fogják Gunnék is pártolni a szépen lassan botrányokba fulladó színész ámokfutását.

Eddig egy rövidke ízelítőn kívül semmit nem láthattunk a filmből, de most úgy tűnik nem kell már sokat várnunk az első igazi előzetesre. A The Flash első teljesértékű bemutató ugyanis az 57. Super Bowl döntőjén debütál majd, azaz 2023. február 12-én. Nincs már messze, mi pedig már tűkön ülve várjuk.

Azért is, mert valóban akár izgalmas is lehet a film és persze azért is, mert kíváncsiak vagyunk, hogy Miller botrányai mennyire hat majd ki a premierre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!