CoD: Elhúzta az orrunk előtt a mézesmadzagot az Infinity Ward

CoD: Elhúzta az orrunk előtt a mézesmadzagot az Infinity Ward

A Tempus Torrent mellett egy közönségkedvenc puska is bekerült a játékba, csak sajnos még nem a választható fegyverek közé.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 nemrég megjelent Season 2 Reloaded frissítése rengeteg újdonságot hozott az Infinity Ward FPS-ébe, többek között a Tempus Torrent Marksman puskát, valamint a Himmelmatt Expo pályát, amelyek nagyon hamar a játékosok kedvenceivé váltak. Azonban szemfüles Redditezők észrevették, hogy a frissítéssel egy klasszikus puska is bekerült a játékba, azonban egyelőre csak egy kép formájában, így egyelőre nem tudunk vele játszani.

A szóban forgó fegyver a FAMAS Assault Rifle, amit a játék egyik töltőképernyőjén fedeztek fel a szemfüles Operátorok. A képen, amely három bevetésre kész katonát ábrázol, tisztán látszik a Black Ops egyik legdominánsabb fegyvere, ráadásul három különböző builddel, ami tényleg arra utalhat, hogy nemsokára bekerül a FAMAS a játékba. Bár a Modern Warfare 2-ből nem hiányoznak az erős puskák, csak gondoljunk a Rankedről és kompetitívről tiltott M4-re vagy a profi metát meghatározó TAQ-56-re, a FAMAS tényleg egy ikonikus eszköze a Call of Duty játékoknak, a töltőképernyő pedig egyrészt reménnyel töltheti el a játékosokat, másrészt pedig egy kis csipkelődésként hat az Infinity Ward részéről.

A FAMAS-ról egyelőre viszont nincs hivatalos információnk a fent látható képen kívül. A játékosok azonban örülnének a Bullpup fegyverek visszatérésének, az eredeti poszt alatt többen is írták, hogy jó lenne, ha olyan fegyvereket is elhozna nekünk az Infinity Ward, mint a TAR és az F2000. A játékból viszont pár beígért puska is hiányzik, többek között a G36c, amelyet a tavaly októberi launchra vártunk, azonban még mindig nincs hír az eredeti Modern Warfare-ben látott fegyverről.

Viszont az IW egyáltalán nem fukarkodik az új fegyverekkel, mint például a Tempus Torrent, amely ezzel a builddel tökéletes választás addig, amíg nem kapjuk meg a FAMAS-t!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Nektek melyik a kedvenc Assault Rifle-ötök?